کد خبر: 1340648
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۳
رفع محدودیت‌های اینترنتی در انتظار تصمیم شعام و شاک رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: به محض اینکه شرایط امنیتی مناسب شود و تهدیدی متصور نباشد، شورای عالی امنیت ملی (شعام) و شورای امنیت کشور (شاک) در چند روز آینده درباره اینترنت تصمیم خواهند گرفت.

جوان آنلاین:ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در نشست خبری امروز دوشنبه ۲۹ دی ماه، گفت: ۴۹ درصد فراخوان‌ها با استفاده از توئیتر انجام شده است و با استفاده از سایر سکو‌ها معمولا فراخوان‌ها صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش سیتنا، وی، گفت: فضای مجازی مورد سو استفاده قرار گرفت و برای مدیریت اغتشاشات محدود کردن اینترنت در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: به محض اینکه شرایط امنیتی مناسب شود و تهدیدی متصور نباشد، شورای عالی امنیت ملی و شورای امنیت کشور در چند روز آینده درباره اینترنت تصمیم خواهند گرفت و مسئولین مربوطه برای باز کردن اینترنت تصمیم خواهند گرفت.

برچسب ها: اینترنت ، محدودیت ، مجلس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار