کد خبر: 1340083
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۵
افزوده شدن ۸۶۱ سازه غیرمجاز به حریم پایتخت مدیرکل حریم شهر تهران درباره اتفاقات در حریم پایتخت پس از ابلاغ استانداری درباره حریم توضیحاتی ارائه داد.

جوان آنلاین: سبحان‌الله علیپور، مدیرکل حریم شهر تهران با اشاره به ساخت و ساز‌های غیرمجاز در حریم گفت: این امر به لحاظ اینکه استانداری تهران عملاً در برخی مناطق اجازه و وظیفه قانونی را در مورد حریم از شهرداری گرفته، صورت گرفته است. ضمن اینکه دستگاه‌هایی که مرتبط با موضوع هستند و باید همکاری کنند نیز همکاری کامل را ندارند.

به گزارش مهر، وی افزود: البته همکاران ما در مناطق به وظیفه خود عمل می‌کنند. در خصوص مواردی که به دستگاه‌های دیگر مرتبط می‌شوند نیز اطلاع‌رسانی و نامه‌نگاری می‌کنند.

علیپور در ادامه به مقایسه عملکرد شهرداری پایتخت در حریم قبل و بعد از ابلاغ استانداری تهران درباره حریم پرداخت و تصریح کرد: از تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۲۶ تا ۱۴۰۳/۱۱/۱۷؛ قبل از ابلاغ استانداری تهران، ۲ هزار و ۱۷۷ ساخت‌وساز غیرمجاز توسط شهرداری تهران شناسایی شد و ۲ هزار و ۹۵ مورد رفع اثر صورت گرفت.

وی خاطر نشان کرد: از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ تا ۱۴۰۴/۰۹/۳۰؛ یعنی پس از ابلاغ جدید استانداری تهران، هزار و ۷۸۰ ساخت و ساز غیرمجاز توسط شهرداری تهران شناسایی شده که تنها ۹۱۹ مورد رفع اثر صورت گرفته است. زیرا به علت ابلاغ استاندار تهران، موفق به رفع اثر سایر موارد نشده‌ایم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار