کد خبر: 1338394
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۶
اعلام عزای عمومی در پی کشته شدن ۳۲ کوبایی در حمله آمریکا به ونزوئلا در پی کشته شدن ۳۲ کوبایی در حمله آمریکا به ونزوئلا دو روز عزای عمومی اعلام شده است.

جوان آنلاین: کوبا در پی کشته شدن ۳۲ شهروند کوبایی در جریان حمله آمریکا به ونزوئلا برای ربودن نیکلاس مادورو رئیس جمهور این کشور، دو روز عزای عمومی اعلام کرد.

به گزارش تسنیم، در این مدت، پرچم‌ها در ساختمان‌های دولتی به حالت نیمه‌افراشته و مراسم و جشن‌های عمومی به حالت تعلیق درخواهند آمد.

به گزارش اسپوتنیک، دولت کوبا خاطرنشان کرد که آنها «وظیفه خود را با عزت و قهرمانی انجام دادند و پس از مقاومت شدید، چه در نبرد مستقیم با مهاجمان و چه در نتیجه بمباران اهداف، جان باختند.»

ولادیمیر پادرینو لوپز، وزیر دفاع ونزوئلا، پیش از این گفته بود که در جریان ربودن مادورو و همسرش، سیلیا فلورس، ارتش آمریکا بخش قابل توجهی از تیم امنیتی آنها و همچنین رهگذران را کشته است، اما تعداد کشته‌شدگان را مشخص نکرد.

برچسب ها: ونزوئلا ، کوبا ، امریکا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار