کد خبر: 1338026
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
در آستانه ولادت فرخنده حضرت علی (ع) :
آزادی ۷۴ مددجوی و مرخصی ۵ روزه برای زندانیان واجد شرایط در گلستان حیدر آسیابی، رئیس‌کل دادگستری گلستان از آزادی 74 نفر از مددجویان زندان های استان همزمان با ولادت فرخنده حضرت علی (ع) خبر داد.

به گزارش جوان آنلاین: حیدر آسیابی رئیس‌کل دادگستری گلستان در بازدید از زندان گنبدکاووس این خبر را اعلام کرد و گفت: 23 نفر از افراد آزاد شده محکومان مالی هستند که به کمک خیران و ستاد دیه از زندان آزاد شدند .

آسیابی افزود: 51 نفر دیگر از مددجویان هم با اعطای مرخصی پایان حبس از ناحیه دادستان های استان آزاد شدند. رئیس کل دادگستری گلستان از اعطای مرخصی 5 روزه به مددجویان واجد شرایط زندان های استان هم خبر داد و افزود: این مرخصی در آستانه میلاد امام علی علیه السلام و روز پدر با موافقت دادستان های استان به مددجویان واجد شرایط اعطا شد .

 وی افزود: از ابتدای سال تاکنون 300 نفر از محکومان مالی در قالب کمک‌های ستاد دیه و خیران از زندان آزاد شده اند. .

برچسب ها: محکومین ، آزادی ، خیرین
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها