کد خبر: 1334845
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۴
فؤاد حسین: ایران به دنبال جنگ نیست وزیر خارجه عراق امروز سه‌شنبه تاکید کرد که ایران به دنبال جنگ نیست.

جوان آنلاین: «فؤاد حسین» وزیر خارجه عراق امروز در گفت‌وگو با پایگاه‌های خبری «الحدث» و «العربیه» اظهار کرد: ایران به دنبال جنگ نیست اما برای هر گونه حمله احتمالی آماده است.

وزیر خارجه عراق با اشاره به اینکه تهدیدهای اسرائیل در عراق هنوز وجود دارند، گفت: عراق با سوریه به دلیل همسایگی و تجربه مشترک در مورد مساله ترویسم، به صورت مستمر در ارتباط است.

فؤاد حسین با اشاره به اینکه روابط بغداد با دمشق شفاف است، تاکید کرد که عراق در امور داخلی سوریه مداخله نمی‌کند.

وزیر خارجه عراق در ادامه نیز گفت: ما در میان کشورهای منطقه بیشترین آسیب را از تنش‌های منطقه‌ای دیده‌ایم.

در پی حمله به نیروهای آمریکایی و سوری در شهر تدمر که ۲ سرباز آمریکایی و یک مترجم کشته شده و سه سرباز دیگر زخمی شدند، عراق تدابیر امنیتی شدیدی را در طول نوار مرزی خود با سوریه در پیش گرفت.

پس از این حمله، سنتکام (فرماندهی مرکزی آمریکا) اعلام کرد که عامل این حمله فرد مسلحی وابسته به گروه تروریستی داعش بوده است.

عراق با توجه به نگرانی‌های روبه‌فزونی از سرایت پیامدهای این حمله به عراق به دلیل مناطق مرزی مشترک و سابقه فعالیت داعش در این کشور، تدابیر امنیتی را در پیش گرفت.

در ماه‌های گذشته پس از اینکه فعالیت نیروهای داعش توسط یک پهپاد رصد شد، نیروهای عراقی عملیات‌های تفتیش گسترده‌ای را در مناطق بیابانی این کشور آغاز کردند.

دمشق دوشنبه میزبان نشست «قتیبه بدوی» رئیس اداره کل گذرگاه‌ها و گمرک سوریه و هیئتی عراقی به ریاست «سامی عبد الحسین راضی» مشاور نخست‌وزیر عراق بود، هدف از این نشست بررسی راه‌های تقویت گذرگاه‌های مرزی و همکاری‌ها میان ۲ کشور عراق و سوریه بود.

همچنین در این نشست سازوکارهای افتتاح هرچه سریعتر گذرگاه مرزی «الولید» در کنار اقداماتی که اداره کل گذرگاه‌ها و گمرک سوریه برای ایجاد گذرگاهی جدید در منطقه البوکمال به جای گذرگاه فعلی انجام داد، مورد بررسی قرار گرفتند.

علاوه بر این ، ۲ طرف سازوکارهای تقویت فعالیت‌ها در گذرگاه‌های مرزی سوریه و عراق با هدف تسهیل عبور مسافران و جابه‌جایی کالاها و تقویت مبادلات تجاری میان ۲ کشور را که تاثیر مثبتی بر حمل‌ونقل  تجارت گذاشته و در راستای منافع اقتصادی مشترک است، مورد بررسی قرار دادند.

سوریع و عراق ۱۴ ژوئن گذرگاه البوکمال را بازگشایی کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار