کد خبر: 1332046
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۹
دختر معاون رئیس‌جمهور مرگ مغزی شد رئیس‌جمهور و رئیس مجلس با حضور در بیمارستان، از سقاب اصفهانی و فرزندانش که در حادثه تصادف جاده‌ای آسیب دیده‌اند، عیادت کردند.

جوان آنلاین:  یکی از فرزندان سقاب اصفهانی دچار ضربه مغزی شده و دیگر فرزندان همچنان نیازمند مراقبت پزشکی هستند.

رئیس‌جمهور پزشکیان و محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران، از سقاب اصفهانی که به دلیل تألمات ناشی از درگذشت همسر و جراحت ۳ فرزندش در حادثه تصادف بستری شده، عیادت کرد.

به گزارش پارسینه، گفتنی است متاسفانه فرزند دختر سقاب اصفهانی دچار مرگ مغزی شده و نیازمند دعای خیر مردم ایران است. دو فرزند دیگری وی نیز هنوز بستری هستند. به احتمال زیاد مراسم خاکسپاری همسر معاون رئیس جمهور روز پنج شنبه در مشهد برگزار خواهد شد.

دختر معاون رئیس‌جمهور مرگ مغزی شد

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار