کد خبر: 1328987
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۹
درخشش مردان و زنان ایران در والیبال و پینگ‌پنگ
طلای والیبال به یاد صابر هرچه به روز‌های پایانی بازی‌های کشور‌های اسلامی نزدیک‌تر می‌شویم، درخشش ورزشکاران کاروان «امید ایران» هم بیشتر می‌شود
فریدون حسن 
جوان آنلاین: هرچه به روز‌های پایانی بازی‌های کشور‌های اسلامی نزدیک‌تر می‌شویم، درخشش ورزشکاران کاروان «امید ایران» هم بیشتر می‌شود. در ادامه این درخشش، ملی‌پوشان والیبال و تنیس روی میز کشورمان در هر دو بخش آقایان و بانوان خوش درخشیدند و با مدال‌آوری‌های خود کاری کردند که کاروان ایران به رتبه چهارم جدول رده‌بندی توزیع مدال‌ها صعود کند. 
تیم ملی والیبال ایران در ادامه قدرت‌نمایی خود در این مسابقات پس از صعود به فینال در دیدار نهایی ۳ بر یک ترکیه را شکست داد و به نشان طلا دست پیدا کرد. ملی‌پوشان ایران پس از قهرمانی، مدال طلای خود را به روح صابر کاظمی تقدیم کردند. 
علیرضا مصلح‌آبادی، کاپیتان تیم ملی والیبال پس از قهرمانی در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی گفت: «همه بچه‌ها از روز اول بازی‌ها برای قهرمانی هم‌قسم شدیم تا مدال طلا را به نام صابر کاظمی کسب و به روح او تقدیم کنیم. یکی از اهداف و انگیزه‌های ما برای قهرمانی گرامیداشت نام و یاد هم‌تیمی‌مان صابر کاظمی بود که به‌تازگی از میان ما رفته است.»
پیمان اکبری، سرمربی تیم ملی هم پس از کسب مدال طلای ارزشمند این رقابت‌ها گفت: «در همین مسابقات جهانی، تیم ملی اصلی بزرگسالان ترکیه جزو شش تیم اول شده بود و اینجا ما هم دو بازی سخت با ترکیه داشتیم. با توجه به قهرمانی والیبال در دوره‌های گذشته، فشار روی تیم ملی والیبال همیشه هست و انتظار دارند دوباره قهرمان شود که این اتفاق افتاد. به بچه‌ها خسته نباشید می‌گویم؛ به بقیه کادر فنی و آنالیزور، مسئولان فدراسیون، مردم عزیز و همه کسانی که برای آماده‌سازی تیم ملی زحمت کشیدند تا بتوانیم امروز طلا بگیریم. ما در این مسابقات شش بازی انجام دادیم و سعی کردیم از همه بازیکنان استفاده کنیم تا فشار روی چند بازیکن نباشد، چراکه چند روز دیگر مسابقات لیگ ایران را داریم و این بچه‌ها باید در لیگ بازی کنند. بنابراین سعی کردیم از همه بازیکنان استفاده کنیم تا به‌طور مساوی همه بازی کرده باشند. امیدوارم وقتی بازمی‌گردند با شرایط خوب در خدمت باشگاه و مربیانشان باشند.»
تیم ملی والیبال بانوان هم با برتری مقابل تاجیکستان به نشان برنز این مسابقات دست پیدا کرد. البته بانوان ایران در دوره قبلی این رقابت‌ها به نشان نقره رسیده بودند، اما با توجه به تغییرات صورت گرفته در تیم ملی و قول کسب مدال که سرمربی کره‌ای تیم داده بود، کسب این موفقیت ارزش بالایی دارد و امید می‌رود که نتیجه کسب شده در رقابت‌های پیش‌رو بهتر هم بشود. 
در تنیس روی میز، بانوان ایران شاهکار کردند و موفق شدند مدال‌های طلای بخش دو نفره و انفرادی را کسب کنند که در این میان ندا شهسواری، بانوی اول پینگ‌پنگ ایران عملکرد درخشانی داشت. 
در بخش دونفره، تیم بانوان ایران متشکل از ندا شهسواری و شیما صفایی با شکست تمامی رقبای خود موفق به کسب مدال طلا شد. ندا شهسواری در ادامه موفقیت‌های بانوان ایران در بخش انفرادی هم با پیروزی مقابل حریف سوریه‌ای در دیدار نهایی مدال طلا را به گردن آویخت. بانوی طلایی پینگ‌پنگ ایران پس ار کسب این دو مدال طلا گفت: «برخلاف دوره‌های گذشته سطح این دوره از بازی‌های اسلامی بالا بود، چون فدراسیون جهانی تنیس روی میز امتیازات بالایی برای بخش انفرادی آن در رنکینگ جهانی در نظر گرفته بود و همین باعث شد نفرات خوبی بیایند و رقابت‌ها حساس شود. با آنالیزی که با خانم لیموچی داشتیم، می‌توانم بگویم با حریفان خوبی که در این بازی‌ها داشتم، عملکردم خوب بود.»
سیما لیموچی، سرمربی تیم ملی تنیس روی میز بانوان گفت: «وقتی فدراسیون جهانی اعلام کرد مسابقات تنیس روی میز کشور‌های اسلامی ریاض امتیاز خوبی در رنکینگ ورزشکاران دارد، بسیاری از کشور‌ها با بهترین‌های خود آمدند مثل مصر، لبنان، ترکیه و حتی سوریه، در واقع تیم‌های دیگر با حداکثر آمادگی آمده بودند. وقتی ۲۷ کشور حضور دارند، یعنی سطح مسابقات بالاست. من از سه ماه قبل در کنار این تیم بودم و حریفان را آنالیز کردیم تا شناخت خوبی از آنها به دست بیاوریم. از طرفی روی بدنسازی بچه‌های خودمان، روانشناسی، تکنیک و تاکتیک و روی سرویس، به‌خصوص سرویس‌های کوتاه، به‌ویژه برای دوبل کار کردیم. البته بازیکن در مسابقات به‌خاطر راکت‌های متفاوت، محل‌های متفاوت و عوامل محیطی و غیرمحیطی دیگر، قطعاً تحت استرس قرار می‌گیرد، ولی بچه‌ها توانستند به خوبی اوضاع را مدیریت کنند و تحت کنترل قرار دهند. قطعاً با حضور در تورنمنت‌های دیگر می‌توانند قوی‌ترین کار را ارائه دهند، چراکه عوامل اثر‌گذار و مداخله‌گر در کسب نتیجه زیاد است و بحث روانی که ۸۰ درصد کار است را بچه‌ها باید بتوانند کنترل کنند تا بهترین عملکرد را ارائه دهند.»
با نزدیک شدن به روز‌های پایانی مسابقات و آغاز رقابت‌های ووشو، کشتی و تکواندو طی روز‌های آینده این امید هست که جایگاه کاروان ایران در جدول رده‌بندی نهایی مسابقات بهتر از این هم بشود. دیروز تیم ملی کشتی فرنگی وارد عربستان شد و ستاره‌های کشتی ایران به عنوان قهرمانان جهان خیلی زود توجه‌ها را به خود جلب کردند. 
حسن رنگرز، سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در حاشیه تمرین شاگردانش در ریاض در خصوص آخرین وضعیت فرنگی‌کاران گفت: «اوضاع خوب است، اما ما کمی زودتر از برنامه‌ریزی همیشگی وارد دهکده شدیم. متأسفانه در حال حاضر امکانات لازم برای فضای کشتی مهیا نیست. هرچند ضوابط ابلاغی برگزارکننده نیز همین را نشان می‌دهد که ما زودتر از موعد رسیده‌ایم. با این حال تلاش می‌کنیم از امکانات موجود بهترین استفاده را داشته باشیم.»
هادی ساروی، کاپیتان تیم ملی کشتی فرنگی هم گفت: «همه ما فقط برای این آمده‌ایم که دل مردم عزیز کشورمان را شاد کنیم و تمام تلاشمان را می‌کنیم تا در این چند روز باقی مانده تا آغاز رقابت‌ها، بچه‌ها را از نظر آمادگی بدنی به شرایط مطلوب برسانیم و بهترین نتیجه را کسب کنیم. خدا را شکر کادر فنی با یک برنامه‌ریزی منظم توانسته وضعیت تیم را مدیریت و بچه‌ها را به آمادگی مطلوب نزدیک کند.»
دیروز همچنین جلسه فنی و مراسم قرعه‌کشی مسابقات ووشو هم برگزار شد و ملی‌پوشان کشورمان در دو بخش بانوان و آقایان حریفان خود را شناختند. مسابقـات ووشو طی امـروز و فـردا برگـزار مـی‌شـود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار