رژیم صهیونیستی پیامهای هشداری را برای آمریکا و ارتش لبنان درباره بازگشت قدرت حزب الله و تلاشهای این حزب برای بازسازی توانمندیهای نظامی خود ارائه کرده است. جوان آنلاین: شبکه «کان» رژیم صهیونیستی گزارش داد این رژیم پیامهای هشداری را برای آمریکا و ارتش لبنان درباره بازگشت قدرت حزب الله و تلاشهای آن برای بازسازی توانمندیهای نظامی خود فرستاده و تاکید کرده که زمان رو به پایان است.
رژیم صهیونیستی هشدار داده که اگر حزبالله به تقویت حضور نظامی خود در شمال رود لیتانی و اطراف بیروت ادامه بدهد، هیچ گونه مکان حفاظت شدهای باقی نخواهد ماند. این رژیم دولت لبنان را به کوتاهی متهم کرد.
به گفته منابع لبنانی، ارتش رژیم صهیونیستی در آخرین دور حملات متجاوزانه خود علیه لبنان مناطق بنت جبیل و لیدا را هدف قرار داد که منجر به کشته شدن دو نفر و زخمی شدن هفت نفر دیگر و تخریب یک بولدوزر و خودروی غیرنظامی شد.
پیشتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد که اجازه تبدیل لبنان به یک جبهه جدید را نخواهد داد.
«یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز تاکید کرد ارتش این رژیم عملیات خود در جنوب را افزایش خواهد داد.
از سوی دیگر نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان (یونیفل) در گزارشی اعلام کرد که بیش از ۱۰ هزار نقض آتش بس توسط رژیم صهیونیستی صورت گرفته در حالی که لبنان کاملا به آتش بس پایبند بوده است.
از سوی دیگر «بدر عبدالعاطی» وزیر خارجه مصر در تماس تلفنی با «نواف سلام» نخست وزیر لبنان بر مخالفت کامل مصر با لطمه زدن به حاکمیت لبنان و تمامیت ارضی آن و اهمیت کاهش تنش و ترجیح دادن روند آتشبس برای حفظ امنیت و ثبات لبنان و منطقه تأکید کرد.