کد خبر: 1326016
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۸
مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران اعلام کرد
‍ تراکتورسازی آماده تأمین تمام نیازهای آتش‌نشان‌های کشور مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران با تأکید بر داخلی بودن و اتکا به توان داخلی بالای 90 درصد تولیدات مجموعه تحت مدیریتش گفت: به دلیل تحریم‌های ظالمانه‌ای که در طی چندین سال بر کشور و صنایع مثل تراکتورسازی که تحت تحریم مستقیم آمریکا قرار دارد داخلی‌سازی بسیاری از محصولات این امکان را به ما داده تا محصولات را بر اساس نیاز مصرف‌کننده بومی‌سازی و در اختیار آنها قرار دهیم.

به گزارش "جوان" مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در حاشیه بازدید اتحادیه آتش‌نشانان کشور از تراکتورسازی گفت: تراکتورسازی در کنار تولیدات موردنیاز بخش کشاورزی و مکانیزاسیون اقداماتی را نیز در راستای تأمین نیاز سایر حوزه‌ها از جمله نیازهای عمومی که آتش‌نشانی مهم‌ترین رکن این بخش هست انجام داده است.
مصطفی وحیدزاده با تأکید بر داخلی بودن و اتکا به توان داخلی بالای 90 درصد تولیدات مجموعه تحت مدیریتش اذعان داشت: به دلیل تحریم‌های ظالمانه‌ای که در طی چندین سال بر کشور و صنایع مثل تراکتورسازی که تحت تحریم مستقیم آمریکا قرار دارد داخلی‌سازی بسیاری از محصولات این امکان را به ما داده تا محصولات را بر اساس نیاز مصرف‌کننده بومی‌سازی و در اختیار آنها قرار دهیم.
وی ضمن یادآوری مزیت‌های اشاره شده بر بخش خدمات پس از فروش هم به‌عنوان دغدغه اصلی مشتریان تأکید و گفت: تراکتورسازی در حال حاضر با نزدیک به 300 نمایندگی فعلی خود در سطح کشور و فعال‌کردن نمایندگی خودروهای تجاری و در مراکز استان‌ها تا پایان سال برای پاسخگویی به نیازهای گارانتی و وارانتی مشتریان را نیز در اولویت کاری خود قرار داده و سعی دارد نمایندگی و خدمات پس از فروش محصولات تخصصی خود را نیز گسترش دهد.
وحیدزاده در پایان با یادآوری خدماتی که تراکتورسازی و شرکت‌های زیر مجموعه خود به دهیاری‌ها بر اساس تفاهنامه های موجود ارائه می‌دهند عنوان کرد: تراکتورسازی آمادگی کامل برای تأمین تمامی نیازهای آتش‌نشانی و سایر نیازهای بخش شهری سازمان دهیاری و شهرداری کشور را متناسب با نیازشان را دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار