کد خبر: 1325142
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱
پرواز پهپادهای صهیونیست همزمان با نفوذ مجدد ارتش اشغالگر به حومه قنیطره نیروهای رژیم صهیونیستی مجددا به حومه قنیطره در سوریه نفوذ کردند.

جوان آنلاین: منابع محلی در استان قنیطره سوریه گفتند: گروهی از نیروهای اسرائیلی متشکل از پنج خودرو به روستای الصمدانیه شرقی در حومه استان قنیطره یورش بردند.

این منابع به المیادین گفتند: این استان شاهد پرواز فشرده پهپادهای اسرائیلی است.

طی روزهای گذشته نیز نیروهای اسرائیلی وارد مناطقی از این استان شده بودند.

پیشتر نیروهای اشغالگر به سمت روستای الحمیدیه در حومه جنوبی قنیطره پیشروی کرده و همراه با تجهیزات مهندسی سنگین شامل دو دستگاه حفاری، یک بولدوزر و یک کامیون وارد منطقه شده بودند. 

پیش از آن نیز ارتش اسرائیل عملیات گسترده‌ای برای تخریب و مسطح سازی اراضی در منطقه حفاظت‌شده طبیعی «جباتا الخشب» در شمال قنیطره انجام داد که حدود ۱۰۰ دونم زمین را دربرگرفت. 

از زمان سقوط نظام سابق سوریه و روی کار آمدن دولت انتقالی، رژیم صهیونیستی همچنان به تجاوزات و نفوذهای نظامی خود در سوریه به ویژه در مناطق درعا و حومه قنیطره ادامه می‌دهد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار