جوان آنلاین: در باشگاه پرسپولیس شرایط نیمکت کماکان مبهم و بلاتکلیف است. هیات مدیره باشگاه اگرچه به وحید هاشیمان یک بازی دیگر فرصت داده اند اما به جد به دنبال جذب یک سرمربی جدید هستند. برانکو ایوانکوویچ و اوسمار ویرا دو گزینه اصلی سرخ ها هستند که باشگاه پرسپولیس در روزهای اخیر در چند مرحله با این دو سرمربی اسبق سرخپوشان مذاکراتی را داشته.
برانکو در گفتوگویی به صورت رسمی اعلام کرد قصد بازگشت به پرسپولیس را ندارد و شاید دیگر مربیگری نکند تا پرونده بازگشت او به جمع سرخپوشان منتفی شود. مذاکرات اعضای هیات پرسپولیس با اوسمار دیگر گزینه این باشگاه برای هدایت قرمزها همچنان ادامه دارد اما هنوز به نتیجه خاصی نرسیده است.
با این وجود بعد از وضعیت مبهم اوسمار و شرایط پیچیده ای که برای وی بوجود آمده، سبب شده تا اعضای هیات مدیره پرونده یک گزینه جدید را مدنظر قرار داده اند.
به گزارش خبرآنلاین؛ پیگیریها نشان میدهد شب گذشته محمد انصاری معاون ورزشی پرسپولیس گفتوگویی با یحیی گلمحمدی سرمربی سابق این تیم و کنونی فولاد داشته و شرایط وی برای حضور مجدد در جمع سرخپوشان پایتخت را جویا شده است. با توجه به اینکه رضا درویش مخالف شماره یک گل محمدی از این باشگاه جدا شده، به نظر می رسد فضا برای حضور مجدد گل محمدی در پرسپولیس مساعد شده باشد. در صورتی که باشگاه پرسپولیس با اوسمار به توافق نرسد، این باشگاه به سراغ گلمحمدی خواهد رفت.