کد خبر: 1319093
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۷
دفع حملات پهپادی گسترده اوکراین به روسیه وزارت دفاع روسیه گفت که در ساعات بامداد دوشنبه، ۱۱۴ پهپاد رژیم کی‌یف در جریان حملات گسترده به مناطق مختلف این کشور سرنگون شده است.

جوان آنلاین: وزارت دفاع فدراسیون روسیه امروز (دوشنبه) از دفع حملات پهپادی گسترده رژیم کی‌یف به مناطق مختلف این کشور طی شب گذشته خبر داد.

این وزارتخانه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که طی ساعات بامداد دوشنبه ارتش روسیه ۱۱۴ حمله ارتش اوکراین با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین را دفع کرده است.

به نوشته خبرگزاری «تاس»، در این بیانیه آمده است که هواپیماهای بدون سرنشین اوکراینی بر فراز مسکو، بریانسک، شبه‌جزیره کریمه، کالوگا، بلگورود و سایر مناطق روسیه ساقط شدند.

وزارت دفاع روسیه توضیح داد که رژیم کی‌یف حمله پهپادی تروریستی عمدی علیه اهداف غیرنظامی در خاک جمهوری کریمه انجام داده است.

پیش از این نیز ارتش روسیه گفته بود که طی بیست‌وچهار ساعت روز یکشنبه ۶۵ فروند هواپیمای بدون سرنشین ارتش اوکراین را در حریم هوایی این کشور سرنگون کرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار