کد خبر: 1315836
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶
بقائی: سازمان ملل و جامعه جهانی در راستای توقف جنایات در غزه و اجرای عدالت کوتاهی کرده‌ است سخنگوی وزارت خارجه گفت: متاسفانه سازمان ملل و جامعه جهانی به خاطر تداوم حمایت‌های آمریکا از جنایت‌ها در غزه از انجام هرگونه اقدام موثر در راستای توقف این جنایت‌ها و اجرای عدالت کوتاهی کرده است.

جوان آنلاین: «اسماعیل بقائی» در ابتدای نشست امروز (سه‌شنبه) خود به شهادت رسیدن نخست‌وزیر  یمن و تعداد از وزرای این کشور توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و گفت: این اقدام تروریستی نقض حقوق بین‌الملل و اصول حقوق بشر دوستانه است و ما در این ارتباط با مردم یمن ابراز همدردی می‌کنیم.

وی همچنین با اشاره به ادامه جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه گفت: متاسفانه سازمان ملل و جامعه جهانی به خاطر تداوم حمایت‌های آمریکا از این جنایت‌ها از انجام هرگونه اقدام موثر در راستای توقف این جنایت‌ها و اجرای عدالت کوتاهی کرده است.

بقائی با اشاره به شرکت رئیس‌جمهور در نشست سران شانگهای در چین گفت: برنامه رئیس‌جمهور در جریان سفر به چین تا روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار