کد خبر: 1314580
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۷
هیئت بلندپایه آمریکا با الجولانی دیدار کرد یک مقام کمیته روابط خارجی سنای آمریکا، روز دوشنبه در راس هیئت دوحزبی با محمد الجولانی، رئیس دولت انتقالی سوریه دیدار کرد.

جوان آنلاین: جین شاهین، مقام ارشد دموکرات در کمیته روابط خارجی سنای آمریکا، روز دوشنبه یک هیئت دوحزبی را برای دیدار با محمد الجولانی، رئیس دولت انتقالی سوریه رهبری کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از العربیه انگلیسی، دفتر شاهین در بیانیه‌ای اعلام کرد: «شاهین، عضو ارشد کمیته، اولین عضو کمیته روابط خارجی سنا است که از زمان سقوط دولت اسد از سوریه بازدید کرده و با الجولانی دیدار رو در رو داشته است.»

به گزارش این بیانیه، شاهین که با جو ویلسون (جمهوری‌خواه) و تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا همراه بود، در مورد پیشرفت‌های حاصل شده در سوریه در زمینه وضعیت امنیتی و «اولویت‌های دیگر آمریکا» در این کشور بحث کرد.

او همچنین بر اهمیت محافظت از تمامی پیشینه‌های قومی و مذهبی در سوریه تأکید کرد.

به طور جداگانه، هیئت آمریکا با هیند کبوات، وزیر کار و امور اجتماعی سوریه و ژنرال مظلوم عبدی، رهبر نیرو‌های دموکراتیک سوریه (SDF) دیدار کرد. شاهین از این نیرو‌ها حمایت کرد و در مورد مسیر ادغام آنها در ارتش سوریه گفت‌و‌گو کرد.

همچنین شاهین در یک کنفرانس صلح و گفت‌و‌گو در یک صومعه مسیحی با گروهی از رهبران مذهبی و اعضای جامعه مدنی دیدار کرد.

برچسب ها: آمریکا ، الجولانی ، سوریه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار