کد خبر: 1309210
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸
هشدار سخنگوی سپاه: دشمن حماقت کند، کوبنده‌تر پاسخ می‌گیرد سخنگوی سپاه پاسداران تصریح کرد: دشمن به‌خوبی می‌داند که اگر اقدام به تعرض جدیدی با محاسبات غلط و توهم‌آمیز انجام دهد، قطعاً پاسخ‌هایی مستحکم‌تر از گذشته دریافت خواهد کرد.

جوان آنلاین: سردار علی‌محمد نائینی سخنگو و معاون روابط‌عمومی کل سپاه پاسداران با اشاره به ابعاد شخصیتی سردار حسین سلامی اظهار کرد: سردار سلامی یک شخصیت چندبُعدی بود؛ یک شخصیت نظامی برجسته و در عین حال یک چهره علمی، فرهنگی، مردمی و اجتماعی.

وی افزود: او یک شخصیت نظامی بود که تجربه معاونت عملیات قرارگاه‌های دوران جنگ و همچنین معاونت عملیات سپاه پس از جنگ را در کارنامه خود داشت.

سردار نائینی عنوان کرد:‌فرمانده نیروی هوافضای سپاه در یک دوره بود و از این جهت شخصیتی علمی محسوب می‌شد؛ چرا که رئیس دوره عالی جنگ بود و در علوم جدید کاملاً مسلط و صاحب‌نظر بود. در عرصه‌های مختلف علمی، وقتی در همایش‌ها دعوت می‌شد، به‌عنوان یک نظریه‌پرداز برجسته ظهور و بروز پیدا می‌کرد.

وی ادامه داد: در عرصه فرهنگی و رسانه‌ای، سردار سلامی شخصیتی استثنایی بود و در میان فرماندهان نظامی، فردی صاحب‌نظر، اندیشه‌ورز و علاقه‌مند به مسائل فکری و فرهنگی شناخته می‌شد.

سخنگوی سپاه پاسداران تصریح کرد: نگاه سردار سلامی به مردم بسیار عجیب و خاص بود؛ چرا که غمخوار مردم بود. در حوادث مختلف مانند سیل، زلزله، کرونا و در عرصه‌های سازندگی و محرومیت‌زدایی، همواره در کنار مردم و مظلومان و در حمایت از جبهه مقاومت حاضر بود و نقش برجسته‌ای ایفا می‌کرد. همه توانمندی‌هایی که در جبهه مقاومت ایجاد شده بود، در دوره شهید سلیمانی قدرتمند شد و در دوره سردار سلامی گسترده‌تر و عمیق‌تر ادامه یافت.

وی افزود: قدرت سپاه در ابعاد مختلف افزایش یافت؛ هم بازدارنده‌تر شد و هم تهاجمی‌تر، که همه این دستاوردها حاصل مجاهدت‌های سردار سلامی، شهید حاجی‌زاده، سردار باقری و دیگر عزیزانی است که در حمله اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

سردار نائینی تاکید کرد: آنچه در جنگ ۱۲ روزه اتفاق افتاد و ملت ایران با افتخار روایت پیروزی آن را سر دست گرفتند، نتیجه مجاهدت‌های شهدا، از جمله شهید سلامی بود. این روایت را همگان اذعان کردند و به رسمیت شناختند.

وی ادامه داد: همین روند قدرتمندانه، با تجارب بسیار خوب و ارزشمند میدانی، اکنون توسط نیروهای مسلح در سطوح عالی، با فرماندهی سردار عزیزمان، سردار پاکپور و سایر فرماندهان در ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) با قوت و تأثیرگذاری بیشتر در حال ادامه است.

سخنگوی سپاه پاسداران در پایان خاطرنشان کرد: دشمن نیز به‌خوبی می‌داند که اگر اقدام به تعرض جدیدی با محاسبات غلط و توهم‌آمیز انجام دهد، قطعاً پاسخ‌هایی مستحکم‌تر از گذشته دریافت خواهد کرد؛ همان‌گونه که «وعده صادق ۳» بسیار قدرتمندتر و کوبنده‌تر از «وعده صادق ۲» بود.

وی افزود: بنابراین، پاسخ‌های آینده جمهوری اسلامی نیز، در صورت حماقت دشمن، بدون تردید کوبنده‌تر و قاطع‌تر از گذشته خواهد بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار