کد خبر: 1308076
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۲
برگزاری کارگردانی فیلم اول توسط «همایون اسعدیان» همایون اسعدیان کارگاه انتقال تجریه کارگردانی با عنوان «کارگردانی فیلم اول» را برگزار می‌کند.

جوان آنلاین: همایون اسعدیان در این کارگاه یک روزه به مباحثی همچون ایده پردازی، رابطه کارگردان با پروژه، نحوه هدایت بازیگر، وظایف کارگردان پس از تولید و ... می‌پردازد و تجربیات خود را در زمینه‌های مختلف با هنرجویان در میان میگذارد.

این کارگاه یک روزه به مدت ۴ ساعت روز پنجشنبه ۱۶ مرداد ساعت ۱۶ تا ۲۰ در محل کافه کاژه برگزار می‌شود.

علاقمندان می‌توانند برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۹۱۲۵۲۴۸۷۴۰ سپیده حیدرآبادی مسئول برگزاری کارگاه تماس حاصل فرمایند.

همایون اسعدیان فیلمنامه نویس و کارگردان سینمای ایران در کارنامه خود ساخت آثاری همچون نیش، مرد آفتابی، شب روباه، شوخی، آخر بازی، طلا و مس، بوسیدن روی ماه، یک روز بخصوص و همچنین مجموعه‌های گرگ و میش، اگه بابام زنده بود، راه بی پایان و ... را دارد.

گفتنی است، کارگاه‌های انتقال تجربه کاژه به صورت متداول و با حضور اساتید شناخته شده سینما تا پایان سال برگزار می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار