کد خبر: 1305549
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۳
تاج: مردم، رهبری و دولت برنده جنگ ۱۲ روزه علیه ایران بودند از نگاه رئیس فدراسیون فوتبال مردم ایران، مقام معظم رهبری و دولت برنده جنگ ۱۲ روزه کشورمان با آمریکا و رژیم صهیونیستی بودند.

جوان آنلاین: مهدی تاج در مراسم تجدید میثاق جامعه ورزش با شهدای حملات رژیم صهیونیستی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: امروز جامعه ورزش در قطعه ۴۲ بهشت زهرا حضور یافت و گرامی داشت، یاد و خاطره شهدای تجاوز رژیم جنایتکار صهیونیستی و آمریکا به خاک کشور و وطن‌مان را.

به گزارش تسنیم، وی در ادامه یادآور شد: اعتقاد من بر این است که یک چهار ضلعی به کشور ما حمله کردند. اولین آنها آمریکا بود که خودش را کاملاً نشان داد و وارد ماجرا شد و بعد از آن رژیم صهیونیستی بود که همه می‌دانند خصم کینه‌جوست و به هیچ‌کس رحم نمی‌کند.

رئیس فدراسیون فوتبال از ناتو هم به‌عنوان یکی از اضلاع حمله به ایراد یاد کرد و گفت: چهارمین ضلع حمله به ایران از نگاه من وطن‌فروشان بودند که جاسوسی و کمک کردند به دشمنان ایران. در این بین رسانه‌های آنها نیست کمک می‌کردند تا دشمن ما پیروز شود. از این سمت مردم ایران برنده ماجرا شدند.

تاج ادامه داد: مردم ایران مقابل حملات دشمن مقاومت کردند و اتحاد نیرو‌ها به وجود آمد و همه با هر نظر و سلیقه سیاسی به میدان آمدند. گفتم، برنده حملات رژیم صهیونیستی مردم بودند، مقام معظم رهبری بود و البته دولت جمهوری اسلامی.

وی همچنین خاطر نشان کرد: دیپلماسی دولت در روز‌های اخیر خیلی کمک کرد و با پیگیری و ارتباط با دیگر کشور‌ها عملکرد خوبی داشت. دولت نیز با وجود حملاتی که وجود داشت، طوری عمل کرد که مردم کمبودی نداشته باشند و از این بابت می‌توان آن را برنده دانست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار