کد خبر: 1305429
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۵
مومنی: امسال ۴۰۰ هزار نفر از اتباع برگردانده شدند وزیر کشور گفت: برای ساماندهی اتباع باید همه ارکان کشور درگیری شوند و اینطور نباشد که نیروی انتظامی دستگیر کند و ببرد و مجدد به کشور برگردند.

جوان آنلاین: اسکندر مؤمنی وزیر کشور در حاشیه جلسه هیئت دولت در مورد آخرین وضعیت ساماندهی اتباع در کشورمان گفت: در سال جدید و تا این لحظه حدود ۴۰۰ هزار نفر از اتباع برگردانده شده‌اند.

وی با اشاره به لایحه مصوب دولت راجع به سازمان ملی مهاجرت نیز گفت: این مصوبه دولت به مجلس ارسال شده، برای ساماندهی اتباع باید همه ارکان کشور درگیری شوند و اینطور نباشد که نیروی انتظامی دستگیر کند و ببرد و مجدد به کشور برگردند.

وزیر کشور تصریح کرد: باید صفر تا صد امور اتباع از صدور ویزا تا اشتغال در داخل کشور را یک مجموعه پیگیری کند.

برچسب ها: مومنی ، وزارت کشور ، اتباع
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۱
0
0
خدا وکیل شما که دستتون می‌رسه یه فکری واسه لایحه ضد ملی سازمان مهاجرت بکنین. یعنی جی طرف درآمد مکفی داشته باشه اقامت بدین بهش؟ همه جا می‌کن ۱ میلیون دلار پول بیار، اینجا می‌کین بیا یارانه بگیربمون؟؟؟
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار