کد خبر: 1305346
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷
تل‌آویو بعد از شکست در جنگ با ایران دست‌به‌دامن چین شد رژیم صهیونیستی بعد از متحمل شدن ضربات سنگین در جریان تجاوز به ایران این بار برای مقابله با کشورمان دست به دامن چین شده است.

جوان آنلاین: بلومبرگ درگزارشی نوشت که رژیم صهیونیستی تلاش دارد با استفاده از نفوذ سیاسی و اقتصادی چین به مقابله با ایران بپردازد.

این رسانه به نقل از کنسول رژیم صهیونیستی در شانگهای گزارش داد که چین تنها طرفی است که می‌تواند بر ایران تأثیر بگذارد.

وی مدعی شد که در صورت عدم خرید نفت ایران توسط چین، این کشور دچار مشکل می‌شود.

مسئول صهیونیست مذکور در حالی این سخنان را مطرح می‌کند که رژیم صهیونیستی در جریان تجاوز به ایران و جنگ ۱۲ روزه متحمل خسارت‌های گسترده‌ای شده است به طوری که تنها در یک مورد، رئیس پژوهشکده صهیونیستی وایزمن اذعان کرد: هزینه ویرانی‌های برجای مانده بر اثر حملات موشکی ایران علیه این پژوهشکده به ۲ میلیارد شکل (واحد پول رژیم صهیونیستی) می‌رسد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار