کد خبر: 1304046
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۰
رئیس مجلس شورای اسلامی خبر داد

جوان آنلاین: مجلس شورای اسلامی به دنبال تصویب طرحی است که همکاری‌های ایران با آژانس را تا زمانی که تضمین‌های عینی از رفتار حرفه‌ای این سازمان بین‌المللی نداشته باشیم، متوقف کند. 
 
به گزارش ایرنا، دکتر محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی روز گذشته در نطق پیش از دستور مجلس، گفت: سرانجام رئیس‌جمهور متوهم امریکا خطای راهبردی خود را در حمایت از باند جنایتکار رژیم صهیونی تکمیل کرد و با ورود مستقیم، شراکت در جنگ علیه ایران را رسمیت بخشید. البته برای همه روشن است که امریکا از روز آغازین جنگ، بخشی جدایی‌ناپذیر از ارتش رژیم بوده است؛ اما دفاع جانانه نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و حمایت یکپارچه مردم، طراحی نظامی اسرائیلی-امریکایی علیه مردم ایران را به شکست کشاند و رئیس‌جمهور متوهم امریکا مجبور شد چهره فریبکار خود را بار دیگر آشکار کرده و علیرغم همه شعار‌های ضدجنگ انتخاباتی خود، رسماً نیز وارد جنگ شود. 
 پاسخی پشیمان‌کننده به ترامپ قمار باز می‌دهیم
قالیباف افزود: به عبارت دیگر ورود مستقیم و رسمی امریکا به جنگ به معنی ناتوانی اسرائیل در جنگ با ایران است. در عین حال علیرغم اینکه ما این‌حمله را ناشی ازشکست راهبردی رژیم در رسیدن به اهدافش می‌دانیم، اما آن را تحمل نخواهیم کرد و قطعاً پاسخی خواهیم دادکه ترامپ قمارباز را از تجاوز به کشور عزیزمان ایران پشیمان کند. وی ادامه داد: ما حمله امریکا به مراکز هسته‌ای خود را حمله به خاک ایران می‌دانیم و تاریخ گواهی روشنی‌است که ایرانی تعرض به خاکش را تحمل نخواهد کرد. علاوه بر آن، تضمین امنیت و حفظ تمامیت ارضی کشور ایجاب می‌کند، هر متعرضی به خاک کشور از کرده خود پشیمان شود تا در آینده هیچ کس جرئت نکند برای تمامیت ارضی کشور عزیزمان ایران خیال‌بافی کند. 
رئیس قوه مقننه تأکید کرد: ما حمله امریکا به مراکز هسته‌ای خود را حمله به یکی از مهم‌ترین فرصت‌های استراتژیک خود در فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای می‌دانیم که ایران را از یک کشور وابسته به یکی از بازیگران بزرگ در نظم جدید بین‌الملل تبدیل کرده است. قالیباف افزود: ما حمله امریکا به مراکز هسته‌ای خود را حمله به ساختار‌های رسمی بین‌المللی می‌دانیم که علیرغم قطعنامه‌های سازمان ملل متحد و تعهدات قانونی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نه تنها مانعی برای متجاوزان نشده‌اند، بلکه با دادن اطلاعات محرمانه فعالیت‌های صلح آمیزمان به دشمن و ارائه گزارش‌های خلاف واقع، برای حمله به مراکز هسته‌ای ایران زمینه‌سازی کرده‌اند. ما حمله امریکا به مراکز هسته‌ای خود را در حالی که در حال گفت‌و‌گو بودیم، حمله به دیپلماسی و عقلانیت می‌دانیم. براین اساس از پاسخ نیرو‌های مسلح خود به تجاوز امریکایی‌ها حمایت کامل و اعلام می‌کنیم که از امروز تا زمانی که حمایت امریکا از این باند تبهکار ادامه‌داشته‌باشد، به‌خویشتنداری در برابر مشارکت امریکا در تجاوز رژیم صهیونی پایان می‌دهیم. 
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما در مجلس شورای اسلامی به دنبال تصویب طرحی هستیم که همکاری‌های ایران با آژانس را تا زمانی که تضمین‌های عینی از رفتار حرفه‌ای این سازمان بین‌المللی نداشته باشیم، متوقف کند. مطابق با فتوای شرعی رهبر حکیم انقلاب، ایران برای فعالیت‌های غیرصلح آمیز هیچ برنامه‌ای ندارد، اما دنیا به وضوح مشاهده کرد که آژانس انرژی اتمی به هیچ کدام از تعهدات خود عمل نکرده و تبدیل به یک ابزار سیاسی شده است. 
 ثابت شد ایران خطری برای منطقه نیست
وی تأکید کرد: در کنار پیروزی‌های میدانی، معتقدیم انقلاب اسلامی به یک پیروزی راهبردی دیگر نیز دست پیدا کرده است. امروز جمهوری اسلامی با رفتار مقتدرانه خود که با خویشتنداری حداکثری همراه بود، برای ملت‌ها و دولت‌های مسلمان و مردم عدالت طلب دنیا، روشن کرده است که خلاف همه فضاسازی‌ها ایران خطری برای امنیت منطقه نیست بلکه این رژیم صهیونیستی است‌که باحمایت امریکایی‌ها تهدید اصلی برای امنیت همه کشور‌های مسلمان محسوب می‌شود. 
قالیباف افزود: امروز همه فهمیده‌اند که نه تنها از سوی ایران هیچ خطری کشور‌های همسایه و مسلمان را تهدید نمی‌کند بلکه ایران برای تقویت همبستگی بین ملت‌ها و کشور‌های اسلامی، به جنگ با دشمن شماره یک جهان اسلام رفته است و سیاستمداران و اندیشمندان و حاکمان کشور‌های مسلمان به این می‌اندیشند که ایران خاکریز اول مقابله با توسعه فضای سرزمینی رژیم صهیونی و پیاده‌سازی هدف از نیل تا فرات است و معلوم نیست نقطه هدف بعدی این رژیم کدام کشور اسلامی خواهد بود؟ بار دیگر در پیشگاه مردم ایران از همه قومیت‌ها، مذاهب و سلیقه‌های مختلف سیاسی که با درک بالا و شجاعتی مثال زدنی، یکپارچگی خود را در این لحظه تاریخ‌ساز، درمقابل دشمن حفظ کرده‌اند، سرتعظیم فرود می‌آورم و امیدوارم ما مسئولان بتوانیم دین خود را به آنان ادا کنیم. 
 اعلام وصول طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس
روز گذشته، اما عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از اعلام وصول طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در صحن مجلس خبر داد. 
روح الله متفکر آزاد گفت: پیش از این در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی طرح مجازات همکاری‌کنندگان با نیرو‌های متخاصم در زمان جنگ مورد بررسی و تصویب قرار گرفت که این طرح به افرادی اختصاص دارد که نادانسته در تله دشمن افتاده‌اند و نظام جمهوری اسلامی راهکار لازم برای بازگردان آنها به آغوش ملت را درنظر گرفته است. عضو هیئت رئیسه مجلس افزود: هفته گذشته دو فوریت طرح تشدید مجازات همکاری‌کنندگان با دولت‌های خارجی متخاصم تصویب شد و در جلسه، همکاران کلیات این طرح را بدون هیچ مخالفتی و با یک اجماع کامل مصوب کردند و جزئیات آن در ۹ ماده به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و نماینده دولت هم با این طرح موافقت کرد. وی اضافه کرد: طبق این طرح افرادی که با نیرو‌های متخاصم و رژیم صهیونیستی همکاری کنند، مجازات‌هایی برایشان در نظر گرفته شده است. عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره اعلام وصول طرحی که امروز (دیروز) در صحن انجام شد، گفت: امروز در صحن مجلس طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام وصول شد و فرایند رسیدگی به آن در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس انجام خواهد شد. اگر این طرح در مجلس تصویب و نهایی شود ادامه همکاری جمهوری اسلامی ایران با آژانس تعلیق خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار