کد خبر: 1303728
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۷
یمن: نیروهای آمریکایی را در دریای سرخ هدف می‌گیریم عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در واکنش به تجاوزات آمریکا در حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران اعلام کرد:پاسخ نظامی ما صورت خواهد گرفت و نیروهای آمریکایی دردریای سرخ در مرحله نخست هدف قرار خواهند گرفت.

جوان آنلاین: عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن، محمد البخیتی، در مصاحبه با الجزیره مباشر اعلام کرد: پاسخ به آمریکا قطعی است و مساله تنها زمان آن است‌. ما به هر تجاوزی که کشور ما یا هر کشور اسلامی را هدف قرار دهد، پاسخ خواهیم داد.

البخیتی عنوان داشت: ملت‌های عربی و اسلامی باید وارد عمل شوند؛ چراکه ایالات متحده خواهان تغییر تمام خاورمیانه است.

وی تاکید کرد: ایران از ما نخواسته است که به نفع آن مداخله کنیم و ما منتظر درخواست آن نخواهیم ماند.

البخیتی تصریح کرد: توافق ما با آمریکا قبل از ورودش به جنگ علیه ایران بود. ما در کنار برادرانمان در ایران وارد نبرد علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی خواهیم شد.

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله اظهار کرد: پاسخ نظامی ما صورت خواهد گرفت و نیروهای آمریکایی در دریای سرخ به عنوان مرحله نخست هدف قرار خواهند گرفت.

وی افزود: ما به سمت تشدید حملات خواهیم رفت و دامنه درگیری‌ها را گسترش خواهیم داد تا این تجاوز متوقف شود. ما معتقدیم که این نبرد تعیین کننده است و جز با آزادسازی فلسطین و مسجد الاقصی پایان نخواهد یافت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار