به گزارش جوان آنلاین : داود مزیدی مدیرکل استاندارد استان گلستان اعلام این خبر گفت: این محموله توسط فروشندگان کنار جادهای در محورهای مواصلاتی آزادشهر عرضه میشد که با همکاری مؤثر پلیس امنیت اقتصادی و مقامات قضایی شهرستان، شناسایی و توقیف گردید.
مزیدی با بیان اینکه لامپ های غیراستاندارد تهدیدی جدی برای ایمنی و سلامت خانواده ها هستند، افزود: این محصولات علاوه بر کاهش بهره وری انرژی، میتوانند باعث نوسان برق، آتشسوزی و آسیب به وسایل برقی منازل شوند.
وی تصریح کرد: اداره کل استاندارد گلستان با جدیت با عرضه اینگونه کالاهای فاقد نشان استاندارد ملی برخورد خواهد کرد.
دبیر شورای استاندارد استان ادامه داد: از عموم شهروندان انتظار داریم در هنگام خرید، حتماً به وجود نشان استاندارد و کد ده رقمی درج شده روی کالا دقت کنند و از خرید محصولات عرضه شده توسط فروشندگان غیرمجاز، به ویژه در کنار جاده ها، خودداری نمایند.
داود مزیدی همچنین از ادامه اجرای طرح های نظارتی در سطح استان خبر داد و گفت: این اقدامات با هدف صیانت از حقوق مصرفکنندگان و ارتقاء ایمنی و کیفیت کالاها با همکاری دستگاه های اجرایی و انتظامی ادامه خواهد داشت.
وی در پایان به گلستانی ها یادآور شد در صورت مشاهده موارد مغایر با استاندارد در بازار، می توانند موضوع را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۷ و یا پیامک ۳۰۰۰۱۵۱۷ به اداره کل استاندارد گلستان اطلاع دهند و یا اینکه شخصا به کمک یک پیامک رایگان به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷، از اعتبار و اصالت علامت استاندارد درج شده روی کالا، اطلاع حاصل نمایند.