کد خبر: 1296136
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۱
تمام بازدیدکنندگان سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران می‌توانند برای نخستین‌بار در این رویداد، از یارانه خرید کتاب استفاده کنند.

جوان آنلاین: در راستای عدالت اجتماعی و حمایت از اقشار مختلف علاقه‌مند به کتاب، وزارت ارشاد در نظر دارد یارانه خرید کتاب به عموم مخاطبانی که قصد خرید کتاب در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را دارند اختصاص دهد.

به گزارش تسنیم، از این رو متقاضیان می‌توانند در ایام برگزاری این رویداد، هر روز از ساعت ۱۰ صبح نسبت به تهیه یارانه مدنظر به آدرس tibf.ir مراجعه کنند.

با توجه به اینکه میزان یارانه در هر روز محدود است، اولویت با کسانی خواهد بود که زودتر اقدام به ثبت درخواست خود کنند.

یارانه حمایتی خرید کتاب در طرح مذکور ۳۰ درصد مشارکت تا سقف خرید یک میلیون تومان برای هر خریدار است.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان مهیا کرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار