کد خبر: 1294674
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۷
دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد از افزایش ۸۰درصدی سوء تغذیه در میان کودکان نوار غزه خبر داد.

جوان آنلاین: دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد روز چهارشنبه اعلام کرد: تعداد کودکانی که به دلیل سوء تغذیه تحت درمان قرار گرفته‌اند، در مقایسه با مارس گذشته ۸۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، این نهاد وابسته به سازمان ملل اشاره کرد: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۹۲ درصد از نوزادان بین ۶ ماه تا ۲ سال حداقل نیاز‌های تغذیه‌ای خود را از مادرانشان دریافت نمی‌کنند و این امر آنها را در معرض خطرات جدی سلامتی قرار می‌دهد که در طول زندگی با آنها باقی خواهد ماند.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد بیان کرد: ۶۵ درصد از جمعیت نوار غزه نمی‌توانند آب آشامیدنی سالم برای آشامیدن یا پخت و پز تهیه کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار