کد خبر: 1278302
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۸
اتوبوس‌های برقی ماه‌ها در گمرک بندرعباس منتظر چراغ سبز مسئولان بودند. معاون شهردار تهران می‌گوید که بالاخره مشکل برطرف شد.

جوان آنلاین: ١٨٠ دستگاه اتوبوس برقی بیش از ٢ ماه در گمرک بندرعباس درگیر و دار برگزاری جلسه مسوولان (وزارت صمت و گمرک) و قیمت‌گذاری بود.

به گزارش فارس، قیومی، مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهر تهران گفت که تفاهمات لازم با گمرک صورت گرفته ‌و «اتوبوس‌ها در راه تهران هستند».

شهرداری تهران سال گذشته قرارداد خرید ٢۵٠٠ دستگاه اتوبوس برقی (به اندازه اتوبوس‌های فعال فعلی) را با چین بست.

٣ ماه پیش اولین پارت اتوبوس‌ها که بیش از یک ماه به دلیل مباحث استاندار در گمرک بندرعباس روی آب مانده بود آزاد و به تهران رسید.

محسن هرمزی، معاون شهردار تهران در خصوص الباقی اتوبوس‌ها گفت که پول گمرکی ١٨٠ دستگاه اتوبوس داده شده و ظرف «یکی دو روز آینده اتوبوس‌ها به نوبت به تهران می‌رسند».

مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران هم که قبلا وعده داده بود که اگر اتوبوس‌ها برسند شیرینی می‌دهد امروز به خبرنگاران گفت که عجله نکنید «بگذارید اتوبوس‌ها برسند، شیرینی می‌دهم».

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار