کد خبر: 899411
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۶
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، گفت: بیش از ۵۰ نماینده مجلس از قوه قضاییه خواسته اند تا هرچه سریعتر نسبت به ۳۶ پرونده تحقیق و تفحص از بنیاد شهید، اعلام نظر کند.
 
مهر: نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، گفت: بیش از ۵۰ نماینده مجلس از قوه قضاییه خواسته اند تا هرچه سریعتر نسبت به ۳۶ پرونده تحقیق و تفحص از بنیاد شهید، اعلام نظر کند.

امیر خجسته نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، درخصوص نتایج ۳۶ پرونده تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: بیش از ۵۰ نماینده مجلس شورای اسلامی از قوه قضاییه خواسته اند تا هرچه سریعتر نسبت به این پروند‌ها که مردم و ایثارگران منتظر نتیجه برخورد با متخلفان هستند، اعلام نظر کند.

نماینده مردم همدان و فامنین درباره آخرین اطلاعات مربوط به تحقیق و تفحص از بنیاد شهید وامور ایثارگران که ۱۸ ماه است برای تعیین تکلیف در اختیار قوه قضائیه است، تصریح کرد: نمایندگان از جعفری دولت آبادی دادستان تهران درخواست کرده اند در خصوص گزارش تحقیق و تفحص از بنیاد شهید که بیش از ۱۸ ماه از زمان ارجاع آن به دادستانی جهت بررسی قضایی گذشته، اقدامات لازم را به عمل آورد.

وی با اشاره به اینکه در تبعیت از تاکیدات مقام معظم رهبری در امر مقابله با فساد، ۳۶ پرونده مربوط به تخلفات از بنیاد شهید و امور ایثارگران به دادستانی ارسال شده است، تاکید کرد: بخش مهمی از گزارش تفحص در مجلس قرائت شده است و رئیس مجلس هم به آن ورود کرده است و درباره آن به آیت الله آملی لاریجانی نامه نوشته و درخواست رسیدگی سریعتر آن را ارائه کرده است.

خجسته با بیان اینکه طبق مستندات متقن بخشی از بیت المال برگشته است و اسناد آن را به زودی در اختیار نمایندگان قرار خواهیم داد، گفت: ازنتایج این پرونده می‌توان به برگرداندن هتل سفیدکنار و برگرداندن ۵۰۰ میلیارد تومان صرافی بانک دی که به دبی رفته بود و همچنین برگرداندن صد‌ها میلیارد تومان از تسهیلات سوخت شده بانک دی اشاره کرد، اما در حال حاضر ۳۶ پرونده دیگرهم در قوه قضاییه موجود است که باید هر چه زودتر به نتیجه برسد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۳
0
0
با سلام . در سنت خداوند همه مردم دارای یک هویت (با هر دین . اعتقاد وعقیده ...) هستند .و هر هویت در قبال اعمال و رفتار خویش پاسخگو می باشد . بگذزیم . قبل از انقلاب افرادی که در فکر خلاف بودند مانند (قاچاق چیان کلا. ارز . مواد مخدر افراد شرورو زورگیر .دزد دان وفرار مالیاتی و.عیره .....) جهت فرار از مجازات قانون . تلاش می کردند که دارای دو و یا چند هویت داشته باشند . در ان زمان هویت فرد را شناسنامه تعیین می کرد . لذا انها دارای چند شناسنامه بودند . در سال 57 انقلاب اسلامی پیروز شد و نظام اسلامی مستقر گردید . یکی از وظایف مهم نظام اسلامی در جهت اسقرار سنت الهی در جامعه این بودکه همه دارای یک هویت کارت ملی هوشمند باشند . تا در مقابل اعمال و رفتار خویش در تمامی جهات مانند عدم احترام به مالکیت فردی و عمومی . قوانین نظام اسلامی و غیره پاسخگو باشند . و انجائیکه این وظایف به قوه قضائیه سپرده شده بود لذا بازوی قوه قضائیه یعنی اداره ثبت واحوال شروع به ارائه کارت ملی هوشمند نمود . قرار بود که تاپایان سال 96 همه دارای یک کارت هوشمند ملی باشند .و در سال 97 طرح پاسخگو بودن افراد در مقابل اعمال و رفتار خویش در جامعه اجرا شود . شود ...عدم ناتوانی اداره ثبت و احوال باعث شد که متاسفانه در سال 97 نیز باید صبر کنیم .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار