کد خبر: 881184
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۹
رئیس صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری از ثبت فرش اين استان در سازمان مالکیت فکری جهاني خبر داد.

نعیم امامی گفت: توانستیم فرش استان را در سازمان مالکیت فکری جهانی به ثبت جهانی برسانیم و بدین ترتیب عملا امکان کپی‌برداری از این نقشه‌ها وجود ندارد.

وي افزود: استان چهارمحال و بختیاری از دیرباز به عنوان یکی از کانون‌های توسعه و تولید فرش دستبافت مدنظر بوده و در بیشتر منازل فرش دستبافت تولید می‌شود.

امامي ادامه داد: در استان ما 50 هزار دارقالی و 100 هزار بافنده وجود دارد به گونه‌ای که سالانه 200 هزار متر مربع فرش تولید می‌شود.

رئیس صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری بیان کرد: با تلاشی که رنگ‌رزهای به صورت سنتی و همکاری آکادمیک در دانشگاه‌ها صورت پذیرفته در حال حاضر 2 هزار خام رنگی به دست آمده و استان ما قظب رنگ‌رزی کشور به حساب می‌آید.

امامی با بیان اینکه سبک‌هایی که در استان تولید می‌شود یلمه، بختیاری، گبه و نائین است، خاطرنشان کرد: هند و چین و پاکستان نقشه‌های ما را می‌بافند اما از این جنس و رنگ و مواد نیستند.

وی گفت: توانستیم فرش استان را در سازمان مالکیت فکری(WIPO) به ثبت جهانی برسانیم و بدین ترتیب عملا کپی‌برداری از این نقشه‌ها وجود ندارد.

رئیس صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: حدود 70 درصد فرش‌های بافته شده استان به کشورهایی نظیر آمریکا، کانادا و آلمان توسط صادرکنندگان فرش سایر استان‌ها به این 3 کشور صادر می‌شود.

امامی ادامه داد: در کنار تقویت فرش به عنوان یک هنر صنعت خانگی و فراگیر عمومی بحث تولید فرش به شکل متمرکز و واحدهای بزرگ باید پیگیری شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار