کد خبر: 856624
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۱
یک متخصص تغذیه گفت: استفاده از ظروف یکبار مصرف فومی شکل برای غذاهای گرم و چرب بسیار نامناسب است.
منصور رضایی متخصص تغذیه با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان غذا بیشتر به صورت نذری و خارج از منزل تهیه می شود، اظهار کرد: معمولاً این نذری ها یا غذاهای تهیه شده در خارج از منزل که اغلب شله زرد، حلیم یا آش رشته هستند که در ظرف‌های یکبار مصرف ریخته می شوند.
 
وی ادامه داد: استفاده از ظرف های یکبار مصرف فومی که معمولاً برای غذاهای گرم و چرب استفاده می شوند، بسیار نامناسب هستند.
 
این متخصص تغذیه در رادیوسلامت توصیه کرد: اگر روزه داران می خواهند غذای نذری تهیه کنند تا حد امکان از ظروف یکبار مصرف استفاده نکنند، زیرا قرار دادن غذا در این ظروف، به خصوص فومی آن بسیار خطرناک است.
 
رضایی یاد آور شد: بعد از گرفتن نذری بهتر است آن را به ظرف پیرکس منتقل کنیم، زیرا ظروف پیرکس برای مواد غذایی چرب و گرم مناسب است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار