سید محمود حسینی گفت: کارخانجاتی که تولید کننده
خوراک دام و فراورده های خام دامی می
باشند باید
شرایط صادرات را که از جمله اخذ
کد بهداشتی IR از سازمان دامپزشکی کشور ، داشتن پروانه بهداشتی دامپزشکی از
اداره کل دامپزشکی استان، حضور مسئول فنی بهداشتی
در واحد، انجام آزمایشات
کنترلی و دریافت گواهی حمل خروجی صادرات و بین المللی داشته باشند.
حسینی ادامه داد: با توجه به اهمیت نظارت های بهداشتی دامپزشکی، اگر این مهم نباشد
هم برای دام و مصرف کنندگان فراورده های دامی مشکل بوجود می آید.
وی در پایان گفت: به همین منظور که مشکلی بوجود نیاید حضور مسئولین فنی بهداشتی
دامپزشکی در واحد مستقر می باشند که از ابتدای تولید تا انتها بر روی روند تولید
بهداشتی نظارت دارند و در صورتی که تخلفی صورت بگیرد به اداره نظارت اطلاع و اقدام
لازم صورت می گیرد. همچنین کارشناسان این اداره کل نیز به صورت تصادفی آزمایشات
میکروبی (جهت صادرات) و آزمایشات نظارتی جهت وجود مواد شیمیایی در محصول تولیدی از
جمله فلزات سنگین و عوامل میکروبی صورت می گیرد.