کد خبر: 709754
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۰
مدیرکل دفتر ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان گفت: حضور بیش از حد در شبکه‌های مجازی یکی از دلایل کاهش تمایل افراد برای پیگیری جدی امر ازدواج است؛ چرا که با برقراری ارتباط‌ات متعدد نیازهای عاطفی، اطلاعاتی و ارتباطی خود را ارضا می‌کنند و همین امر انگیزه آنان را برای برخورداری از ارتباطات باثبات و متعهدانه کاهش می‌دهد.

دکتر بهمن بهمنی افزود: شبکه‌های مجازی مانند وایبر، واتس‌آپ و فیس‌بوک ابزاری هستند که می‌توان از آن‌ها خوب یا بد استفاده کرد. برخی از مطالب این شبکه‌ها بازدارنده ازدواج و مروج فساد و بی‌ بند و باری هستند؛ البته برخی گروه‌ها در این شبکه‌ها مروج ازدواج هستند که می‌توان از آن‌ها حمایت و محتوا و ساختار شبکه‌های مجازی را هدایت کرد.


وی خاطرنشان کرد: بیشتر ارتبا‌ط‌هایی که در فضای مجازی برقرار می‌شود. دروغ، وهم و خیالات است و موجب اتلاف وقت می‌شود. در واقع هرچه قدر دسترسی افراد تسهیل شود، انگیزه انتخاب دائم کاهش می‌یابد. زمانی که فرد بتواند با افراد مختلف در ارتباط باشد و با آن‌ها درباره هر موضوعی حرف بزند و مکانیزمی برای راستی‌ آزمایی مطالب مطرح شده نباشد، تمایل افراد به ازدواج کاهش می‌یابد.


مدیرکل دفتر ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان با اشاره به تاثیر عضویت افراد در شبکه‌های مجازی تلفن همراه گفت: در حال حاضر هر یک از اعضای خانواده در منزل از شبکه‌های مجازی تلفن همراه خود استفاده می‌کنند و با هم حرف نمی‌زنند و تصمیم‌گیری نمی‌کنند. در نتیجه میزان تجربه موفقیت و شکست آنان کاهش می‌یابد.


بهمنی در پایان تصریح کرد: استفاده بیش ازحد از شبکه‌های مجازی به روابط عاطفی با ثبات و هدفدار ضربه می‌زند. در حال حاضر حتی روانشناسان اجتماعی و جامعه‌شناسان در این زمینه مطالعه می‌کنند؛ چراکه روابط غیرحضوری شده و جای روابط چهره به چهره و مسئولانه را گرفته است.

منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار