تايج بررسي ها نشان مي دهد روزه گرفتن دوره اي کلسترول بد را در سلول هاي چربي به انرژي تبديل مي کند بنابراين با عوامل خطر ديابت مبارزه مي کند.
محققان دريافتند پس از 10 تا 12 ساعت روزه گرفتن، بدن به جست وجو براي ساير منابع انرژي براي حفظ خود مي پردازد. در اين رويکرد، بدن کلسترول بد LDL را از سلول هاي چربي بيرون مي کشد و از آن به عنوان انرژي استفاده مي کند.
پيش ديابت به اين معناست که ميزان گلوکز يا قند در خون بالاتر از حد عادي است اما به اندازه اي که فرد را بتوان ديابتي دانست، بالا نيست. پژوهش هاي قبلي دانشمندان بر افراد سالمي که يک روز روزه گرفته بودند، تمرکز داشت و نشان داد که روزه گرفتن به طور روزمره و خوردن تنها آب با سطوح پايين قند و کاهش وزن مرتبط است.