دکتر "محسن کریمی اظهار داشت: هدف اصلی دامپزشکی تامین سلامت افراد جامعه به وسیله فراهم آوردن غذای سالم از طریق کنترل و نظارت بر فراوردههای خام دامی از ابتدای تولید تا زمان مصرف است.
وي افزود: به همين دليل نير اکیپ بازرسی شبکه دامپزشکی میبد به صورت منظم اقدام به بازرسی از اماکن مرتبط با تولید، توزیع و یا عرضه فراوردههای خام دامی ميكند و رعایت شرایط بهداشتی را مورد بررسی قرار میدهد.
كريمي ادامه داد: در بازدیدهای صورت گرفته از یکی از مراکز توزیع گوشت مرغ، کارشناسان دامپزشکی با توجه به عدم رعایت نکات فنی و بهداشتی لازم در مرکز مذکور اقدام به نمونهبردای از مرغها كردند و پس از ارجاع نمونهها به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان یزد و اثبات بالا بودن بار میکروبی آن اقدام به معدوم سازی محوله مذکور كردند.
اين مسئول در پايان حداكثر زمان مصرف مرغ تازه را 48 ساعت پس از كشتار خواند و از شهروندان خواست ضمن تهيه مرغ مورد نياز خود از فروشگاههاي معتبر، به تاريخ توليد و مهلت انقضاء مصرف مندرج روي بسته بندي مرغ توجه داشته باشند.