سياسي
مصاحبه ای با پژوهشگر و خطیب توانا حجت الاسلام و المسلمین تیموری:
حجت الاسلام تیموری با اشاره به آیات و روایاتی در مورد اعتکاف گفت: اعتکاف، تجربه کردن پاسبانی حَرمِ دل در انظار عمومی  است .
مهدوی‌نیا: 
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان لرستان از استقبال گسترده مردم از دوره‌های آموزشی مجازی این ستاد خبر داد و گفت: سهم لرستان در این دوره‌ها یک‌هزار نفر بود، اما بیش از سه‌هزار نفر در آن ثبت‌نام کردند.
مدیر مخابرات منطقه لرستان از انعقاد تفاهم نامه توسعه همکاری بین استانداری لرستان ، شهرداری خرم آباد و شرکت مخابرات ایران، در حوزه‌های زیرساخت، نوآوری و توانمندسازی اقتصاد دیجیتال بمناسبت هفته دولت در استان لرستان خبر داد .
محمد مومنی‌موگوئی، نویسنده و پژوهشگر لرستانی مجموعه زبان‌های لری را یک پیوستار زبانی دانست که دربرگیرنده چندین گویش هستند.
 دکتری جامعه‌شناسی اقتصاد و توسعه، عضو انجمن جامعه‌شناسی لرستان گفت: اربعین را مدرسه عشق خواند که صحنه ای بزرگ از عشق و ایثار را به نمایش می گذارد.
علی چراغیان استاد دانشگاه:
راهکار جلوگیری از درگیری و جنگ در مقابل رژیم‌صهیونیستی یک چیز بیشتر نیست، آن هم قوی شدن و اقدام قدرتمند در مقابل دشمن است لذا قدرت نظامی بازدارنده، وحدت و انسجام ملی، دیپلماسی مقتدرانه و عزتمند از مهمترین ابعاد آن هستند.
رئيس دفتر نظارت استان:
رئيس دفتر نظارت استان بمناسبت 26 تیرماه سالروز تأسیس شورای نگهبان گفت : شوراي نگهبان يكي از نهادهاي مهم و با اهميت در نظام جمهوري اسلامي ايران است كه يكي از مهمترين وظايف آن حفظ اسلاميت و جمهوريت نظام اسلامي است. 
تولید فیلم مستند (قصه شیرین) در تهران و خرم آباد به کار خود پایان داد.
تولید مستند «قصه های بلوط» به تهیه کنندگی و کارگردانی «عباس سعادت خواه» درخرم آباد به پایان رسید.
سرپرست فرمانداری گفت: در سال جاری بیش از ۲۷ پرونده قضایی برای متخلفین تغییر کاربری در اراضی کشاورزی تشکیل و تاکنون ۷ مورد رای قطعی اعاده به وضع سابق در اراضی کشاورزی شهرستان پلدختر صادر شده است.