کد خبر: 914206
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۹
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور:
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشورگفت: باید طراحی جدیدی برای کارکرد شورای فرهنگ عمومی کشور تعریف شود و هم اکنو ن که ١٠ هزار نفر اعضای شورای فرهنگ عمومی کشور هستند، باید بهره‌وری و اثربخشی این افراد را در کشور افزایش دهیم.

سیدمحمدرضا موالی‌زاده در جلسه شورای فرهنگ عمومی آذربایجان‌شرقی که در موزه آذربایجان برگزار شد اظهار داشت: شورای فرهنگ عمومی به سمت فرهنگ سازی برای حل مشکلاتی که در جامعه با آن مواجه هستیم پیش می‌رود، از این رو چند سرفصل در این زمینه مشخص شده است.

وی افزود: گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، نخستین سرفصل اقدامات جدید شوراست و تلاش می‌شود فرآیند اقدامات شورای فرهنگ عمومی در مسیر بهره‌وری و کارآمدی قرار گیرد.

موالی‌زاده با بیان اینکه فرهنگ عمومی از مباحثی است که باید به طور جدی به آن پرداخته شود، اظهار داشت: بنیانگذاری اقتصاد مقاومتی نیاز به مقدمه دارد که آن نهادینه شدن فرهنگ کار، تلاش و سخت کوشی در جامعه است.

 وی، با اشاره به اینکه کشور متعلق به همه ملت ایران است و از این رو برای خودکفایی آن، همه باید وارد میدان عمل شوند، افزود: متاسفانه فرهنگ کار در جامعه ما به درستی معنا نشده است و در مصرف نیز به گونه‌ای عمل می‌کنیم که گویا ثروت عظیم و تمام نشدنی در اختیار داریم.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، بیان کرد: باید طراحی جدیدی برای کارکرد شورای فرهنگ عمومی کشور تعریف شود و هم اکنون که ١٠ هزار نفر اعضای شورای فرهنگ عمومی کشور هستند، باید بهره‌وری و اثربخشی این افراد را در کشور افزایش دهیم.

وی ادامه داد: فرهنگ کار جمعی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و برای ساختن کشور باید به فرهنگ کار توجه کافی شود.

موالی زاده با اشاره به سرفصل اقدامات شورا برای برنامه اصلاح الگوی مصرف گفت: متاسفانه امروز دور ریز موادغذایی ایرانی‌ها در سال، به اندازه کل یارانه پرداختی به مردم است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور اذعان داشت: باید در بخش کشاورزی، خانگی و خدمات، الگوی مصرف اصلاح شود چرا که در دوره تنش آبی هستیم و اگر مصرف آب کنترل نشود به دوران ورشکستگی آب وارد میشویم.

وی، با تاکید بر ضرورت افزایش خرید کالای ایرانی اضافه کرد : نیازمند توجه ویژه به خرید کالاهای ایرانی هستیم و این موضوع تنها یک بحث اقتصادی نیست، بلکه هویت ملی و خودباوری و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

موالی‌زاده دیگر اولویت‌های مورد توجه شورای فرهنگ عمومی را برشمرد و افزود: سرفصل «سرمایه اجتماعی»، «اخلاق عمومی»، «زنان و خانواده»، «بهداشت، سلامت و نشاط اجتماعی»، «خردورزی و استدلال‌گرایی»، «آسیب‌های اجتماعی»، «روح ملی و شخصیت میهنی»، «ایثار و شهادت»، «محیط زیست»، «جوانان»، «معماری و شهرسازی» و «فضای مجازی» از مهم‌ترین مباحث و اولویت‌های شورا در همه شهرهای کشور است.

 وی، با تاکید بر اینکه شورای فرهنگ عمومی باید هم به وظیفه و هم به نتیجه توجه داشته باشد، یادآور شد: امروز کشور نیازمند وفاق، همدلی و انسجام است که این مهم در سایه تعالیم دینی و فرهنگ و معارف اهل بیت(ع) محقق خواهد شد.

دبیر شورای فرهنگ­­ عمومی کشور گفت: فرهنگ عمومی پاسخ‌ها و کنش‌های آحاد جامعه نسبت به یک موضوع و رویداد است و اگر ما بتوانیم در مولفه‌های مختلف بحث فرهنگ عمومی را نگاه و تقویت کنیم به هدف اصلی در این حوزه دست پیدا کرده‌ایم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر