مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از برداشت چای ترش برای نخستین بار در هرمزگان خبر داد.
سیدرضا امیری زاده از پیش بینی برداشت حدود یک تن محصول از ۳ و نیم هکتار از زمینهای کشاورزی استان در سال جاری خبر داد و اشاره کرد: برداشت چای ترش تا پایان آبان ادامه دارد.
وی افزود: شهرستانهای پارسیان و قشم مهمترین مناطق کشت چای ترش در استان است.
چای ترش انواع بیماریهای کبدی را برطرف کرده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد و سرعت سوخت و ساز بدن را افزایش داده و باعث کاهش تدریجی وزن میشود.