کد خبر: 856437
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۷
باید با بهره‌گیری از علوم و فنون روز دنیا و جلب مشارکت جوامع محلی و توسعه روستاهای سبز، کاهش 10 درصدی مصرف آب در بخش کشاورزی و جلوگیری از تشدید فرسایش خاک را رقم بزنیم.

محمدرضا صالحی استاندار خراسان شمالی با عنوان کردن مطلب فوق با اشاره به کاهش نزولات آسمانی و اقلیم خشک و نیمه‌خشک کشور گفت:توجه به این مباحث برای حفظ منابع آب‌وخاک به‌عنوان امانتی از نسل‌های آینده که در دستان ماست، ضرورت دارد.

وي تسریع در احداث شبکه‌های انتقالی پایاب سدهای استان، گسترش طرح‌های آبیاری نوین در مزارع و باغ‌ها، ساماندهی حریم و بستر رودخانه‌ها، مسدود کردن چاه‌های غیرمجاز و جلوگیری از برداشت بی‌رویه رودها و اضافه برداشت از چاه‌های مجاز را مورد تأکید قرارداد و تصریح کرد: حفاظت از منابع آب یک امر فرا بخشی است و فرمانداران باید هماهنگی لازم رابین دستگاه‌های متولی فراهم کنند.

استاندارخراسان شمالی با اشاره به وجود چهار دشت ممنوعه بحرانی در استان گفت: راهکارهای علمی کوتاه، میان و بلندمدت برای ساماندهی این مسئله، با اعتبارات محدود استانی میسر نیست و باید تلاش شود بهره‌گیری حداکثری از اعتبارات وزارتخانه‌های مسئول را داشته باشیم.

صالحی اجرای طرح‌های آبخیزداری و حفاظت منابع آب‌وخاک را یک ضرورت اصلی در مباحث مرتبط با اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: طرح منارید در مناطق مختلف استان هم باید تعمیم یابد و از تجارب جهانی و کمک‌های سازمان‌های مردم‌نهاد نیز برای این مباحث نهایت استفاده را داشته باشیم.

وی با یادآوری طرح ایجاد روستاهای سبز در خراسان شمالی خاطرنشان کرد: سال گذشته این برنامه دریکی از روستاهای شهرستان راز و جرگلان اجرایی شد و انتظار داریم که امسال در تمام شهرستان استان دست‌کم یک روستا در قالب این طرح تعریف و برنامه‌های لازم در آن‌ها اجرایی شود.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار