اصغر برایی نژاد مدیرکل دامپزشکی استان تهران
اظهار
کرد: همزمان با فرارسیدن فصل گرما افرادی که در تماس مستقیم با دام زنده و
گوشت قرمز هستند، رعایت موارد بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا به تب کریمه
کنگو را جدی بگیرند.
وی ادامه داد: یکی از راهکارهای پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه
کنگو، سمپاشی به موقع جایگاه نگهداری دام و سمپاشی بدن دام است و هموطنان
از ذبح دام در محیط خارج از کشتارگاه اکیدا خودداری و برای تهیه گوشت مصرفی
خود، به مراکز تحت نظارت دامپزشکی مراجعه کنند.
برایی نژاد تصریح کرد: ویروس CCHF به وسیله دام، لاشه دام، ترشحات و
خونابه و کنه هیالوما منتقل میشود؛ مخزن ویروس در طبیعت اصولا کنه است و
البته گاو، گوسفند، بز و خرگوش نیز بهعنوان مخزن مطرح هستند.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران در خصوص وضعیت بیماری تب کنگو در
تهران یادآور شد:با توجه به این که بخش پیش سرد کشارگاهی استان تهران رعایت
میشود تاکنون مورد خاصی در خصوص این بیماری گزارش نشده است.