کد خبر: 690896
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۰
مصرف شیرینی‌های مصنوعی و نوشیدنی‌های رژیمی، ممکن است بر روی سلول‌های مغزی اثر منفی گذاشته و در نتیجه حافظه دراز مدت را تخریب کنند.

محمد کاظم شفیعی، استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: عملکرد مغز به طور عمده تحت تاثیر مواد غذایی است که مصرف می‌کنیم و متاسفانه یکی از دلایل عمده کاهش کارایی مغزی، مصرف شیرینی جات است.


وی با بیان اینکه شیرینی‌های مصنوعی که در بسیاری از مواد غذایی و نوشیدنی‌های موجود به مقدار زیاد وجود دارند که یک نوع سم برای برخی از اندام‌ها محسوب می‌شوند، تاکید کرد: مصرف شیرینی‌های مصنوعی و نوشیدنی‌های رژیمی، ممکن است بر روی سلول‌های مغزی اثر منفی گذاشته و در نتیجه حافظه دراز مدت را تخریب کند.


شفیعی افزود: خوردن مواد قندی و شکرهای مصنوعی می‌تواند وزن بدن را نیز بیش از میزان طبیعی افزایش دهد.


وی با اشاره به لزوم کاهش قند و شکرهای مصنوعی، خاطرنشان کرد: البته تاثیرات منفی که شیرینی‌های مصنوعی بر روی مغز می‌گذارند، دائمی نیست و با قطع مصرف این مواد، مغز تا حد زیادی به حالت اولیه خود بازگشته و حافظه نیز تا حدودی تقویت می‌شود.


 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار