سید پرویز محبی با بیان اینکه میزان متوسط تولید در کشور برای هر هکتار 2 تن و 600 کیلوگرم است، گفت: پرورشدهندگان هرمزگانی توانستهاند در سطح یکی از مزارع استان این میزان را به 10 تن و 600 کیلوگرم برسانند. وی استفاده از غذاهای استاندارد و مرغوب، تجهیز مزارع به سیستم هوادهی، بهبود و ارتقای مدیریت و کارشناسی تولید میگو را از اهم دلایل افزایش تولید در هکتار میگو در این مزارع خواند. محبی با اشاره به اینکه گونه استفاده شده در این مزارع میگو وانامی است، گفت: برای نخستین بار در استان و کشور به این میزان از تولید میگو در هکتار رسیدهایم که از این جهت ثبت رکوردی جدید برای استان و کشور محسوب میشود. محبی با بیان اینکه امسال 2 هزار و 126 هکتار از مزارع استان زیر کشت میگو رفته گفت: تاکنون از 560 هکتار مزارع استان بالغ بر هزار و 350 تن میگو برداشت شده است.