کد خبر: 1061121
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۰
«اهتمام جدّی به مأموریت‌های اساسی دستگاه قضا در قانون اساسی، یعنی گسترش عدالت و احیای حقوق عامّه، تأمین آزادی‌های مشروع، نظارت بر حسن اجرای قوانین، پیشگیری از وقوع جرم، مبارزه قاطع با فساد» و «ارتباط با متن مردم و حضور در میان آنان» دو عنوان از مجموع شش انتظاری است که رهبر معظم انقلاب از حجت الاسلام محسنی اژه‌ای در آغاز تصدی وی بر ریاست قوه قضائیه مطالبه کرده‌اند؛ مطالبه‌ای که اگرچه دوماه بیشتر از آن نمی‌گذرد، اما قاضی القضات در همین زمان کوتاه نشان داده است که اهتمام او برای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب جدی است که حضور‌های سرزده از مراکز و مراجع قضایی، سفر‌های استانی و بازدید از زندان‌ها از مصادیق این اهتمام در دستگاه قضایی است.

سرویس سیاسی جوان آنلاین: «اهتمام جدّی به مأموریت‌های اساسی دستگاه قضا در قانون اساسی، یعنی گسترش عدالت و احیای حقوق عامّه، تأمین آزادی‌های مشروع، نظارت بر حسن اجرای قوانین، پیشگیری از وقوع جرم، مبارزه قاطع با فساد» و «ارتباط با متن مردم و حضور در میان آنان» دو عنوان از مجموع شش انتظاری است که رهبر معظم انقلاب از حجت الاسلام محسنی اژه‌ای در آغاز تصدی وی بر ریاست قوه قضائیه مطالبه کرده‌اند؛ مطالبه‌ای که اگرچه دوماه بیشتر از آن نمی‌گذرد، اما قاضی القضات در همین زمان کوتاه نشان داده است که اهتمام او برای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب جدی است که حضور‌های سرزده از مراکز و مراجع قضایی، سفر‌های استانی و بازدید از زندان‌ها از مصادیق این اهتمام در دستگاه قضایی است.

رئیس قوه قضائیه دیروز به این مصداق‌ها نکته دیگری افزود و آن اینکه شخصاً درخواست‌های مردمی را دریافت و تا حصول نتیجه دنبال می‌کند: «من هر روز شخصاً حداقل ۱۰ درخواست مردمی را تا حصول نتیجه پیگیری می‌کنم و پیام‌هایی را که به‌صورت مکتوب، مجازی یا تلفنی دریافت می‌کنم به قسمت‌های مختلف می‌فرستم تا رسیدگی شود و همکاران ما به این پیام‌ها جواب می‌دهند.»
به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای در جلسه شورای عالی قوه قضائیه از تلاش‌های همکاران قضایی در بخش‌های مختلف در مدت کوتاهی که دور جدید مدیریت قوه قضائیه آغاز شده و به طور خاص از تسریع در روند رسیدگی به پرونده‌های قضایی قدردانی کرد. وی افزود: طولانی شدن روند رسیدگی به پرونده‌ها یکی از مشکلات مردم بود که تا حدودی برطرف شده، اما هنوز تا وضع مطلوب فاصله داریم و این کار باید شتاب بگیرد. اژه‌ای با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در جهت احصای مشکلات مردم و تدوین راهکار‌های رفع این مشکلات ظرف یک ماه گذشته تصریح کرد: برخی راهکار‌ها زود جواب می‌دهد، اما برخی زمان‌بر است، ولی مهم این است که مردم بدانند که رویکرد دستگاه قضا کم کردن هر چه سریع‌تر مشکلات آنهاست. برخی مسائل و روند‌ها در دستگاه قضایی شفاف‌تر و موانع کار کمتر شده و دادگستری‌ها و شورا‌های حل اختلاف تلاش می‌کنند کار مردم در سریع‌ترین زمان ممکن و با حفظ کرامت ارباب رجوع انجام شود.
رسیدگی به فساد درون و برون جدی‌تر از گذشته
رئیس دستگاه قضا بار دیگر بر عزم جدی قوه قضائیه برای مبارزه با فساد تأکید کرد و با بیان اینکه رسیدگی به فساد در داخل و خارج قوه قضائیه جدی‌تر از گذشته پیش می‌رود، تأکید کرد‌: دستگاه قضایی علاوه بر مبارزه با فساد در ابعاد مختلف، با کوچک‌ترین تخلف و فساد در داخل مجموعه نیز برخورد می‌کند و همه تلاش خود را برای افزایش انضباط سازمانی به کار گرفته است. دستگاه قضا با مجرمان حرفه‌ای و بر هم زنندگان امنیت و آسایش مردم و سارقان و اشرار و اخلالگران در نظم به طور قاطع برخورد می‌کند. وی بر این نکته نیز تأکید کرد که نیروی انتظامی و دستگاه‌های امنیتی هم در همکاری با دستگاه قضا، جریانات مخل امنیت و مجرمان حرفه‌ای را با سرعت شناسایی می‌کنند و دادگاه‌ها هم خارج از نوبت به پرونده این افراد رسیدگی خواهند کرد.
اقدام بی سابقه رئیس سازمان زندان‌ها
محسنی اژه‌ای به اقدامات اصلاحی در جهت ارتقای وضعیت زندان‌ها نیز اشاره کرد و گفت: در دوره تحول با رویکرد جدید جهادی به مسئله زندان‌ها رسیدگی شد. رئیس سازمان زندان‌ها ظرف مدت کمتر از یک سال همراه با تعدادی از مدیران ارشد قضایی از همه زندان‌ها در ۳۱ استان کشور بازدید کردند که اقدامی بی‌سابقه بوده است. دستگاه قضایی با همفکری نخبگان و صاحب نظران حوزه و دانشگاه رویکرد اصلاح و تربیت در زندان‌ها را مورد توجه قرار داد و تلاش‌های زیادی شد تا مشکلات مددجویان و خانواده‌های آن‌ها تا حد امکان برطرف شود. رئیس قوه قضائیه با اشاره به بازدید خود از سه زندان در ماه‌های اخیر، اقدام دادستان تهران برای بازدید از زندان همراه با هیئت ۲۰۰ نفره و بازدید رئیس دادگستری تهران از زندان قزلحصار همراه با یک تیم ۵۰ نفره و گفت‌وگوی رو در رو با هزار زندانی و پیگیری مشکلات آن‌ها را امری بی‌سابقه دانست.
محسنی اژه‌ای همچنین گفت که طی یک ماه گذشته، دادستان‌ها فقط در ۲۸ استان کشور ۷۶ بار و رؤسای دادگستری‌ها در ۲۲ استان ۴۲ بار از زندان‌ها بازدید کرده‌اند. وی از اجرای طرح پایش زندانیان و اعطای مرخصی به آن‌ها در ایام کرونا، سرکشی دوره‌ای دادستان کل و دادستان‌ها و رؤسای کل دادگستری‌های سراسر کشور از زندان‌ها و تحت‌نظرگاه‌ها و استفاده از مجازات‌های جایگزین حبس به عنوان دیگر اقدامات انجام شده برای بهبود وضعیت زندان‌ها و بازداشتگاه‌ها یاد کرد.
عصبانیت دشمن از انسجام و همدلی مجموعه‌های نظام
رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنانش گفت: دشمن از اینکه احساس می‌کند امروز یک انسجام و همکاری بین مجموعه‌های نظام به وجود آمده ناراحت است و از هر طریق ممکن تلاش می‌کند مانع از تقویت این همدلی شود. دشمن از خدمت رسانی به مردم نیز عصبانی است؛ چرا که هر چه روند خدمت رسانی تسهیل شده و افزایش یابد، ترفند‌های دشمن بیشتر کارایی خود را از دست می‌دهد. حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای ادامه داد: هر دستگاهی که تلاش می‌کند خدمات بهتری به مردم ارائه دهد، دشمن برای آن مسئله‌سازی و حاشیه‌سازی می‌کند تا اذهان مردم منحرف شوند.
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای افزود: در همین مدت کوتاه استقرار دولت، در حالی که رئیس‌جمهور در تدارک تشکیل کابینه و برنامه‌ریزی برای اجرای شعار‌های دولت مردمی بود، از حضور در میان مردم نیز غافل نبود. وی در همین راستا از توجه ویژه رئیس‌جمهور به مشکلات مردم و سفر به استان‌های خوزستان و سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به مسائل مردم به ویژه در مناطق محروم قدردانی کرد.
روزانه ۱۰ پیام مردمی را تا حصول نتیجه دنبال می‌کنم
رئیس قوه قضائیه به ارتقای ارتباط دستگاه قضا با مردم در دوره تحول و تعالی نیز اشاره کرد و گفت که در همین مدت کوتاهی که مسئولیت این قوه را بر عهده گرفته، بخش قابل توجهی از مردم بدون واسطه با او گفتگو کرده یا برایش پیام فرستاده‌اند.
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای افزود: من هر روز شخصاً حداقل ۱۰ درخواست مردمی را تا حصول نتیجه پیگیری می‌کنم و پیام‌هایی را که به‌صورت مکتوب، مجازی یا تلفنی دریافت می‌کنم به قسمت‌های مختلف می‌فرستم تا رسیدگی شود و همکاران ما به این پیام‌ها جواب می‌دهند. رئیس قوه قضائیه به تماس فرزند شهیدی از کرمانشاه در پنج شنبه هفته گذشته اشاره کرد و گفت که این خانواده شهید خواستار ملاقات با وی بودند که از آن‌ها خواست روز جمعه به تهران بیایند و پس از این ملاقات با آنها، دستورات لازم برای حل مشکل‌شان نیز صادر شد.
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای افزود: طی نزدیک به دو ماه گذشته که دولت جدید نیز آغاز به کار کرده، جلسات زیادی را با آقایان رئیسی و قالیباف داشته‌ام و علاوه بر آن سه نشست را نیز به طور سه‌جانبه داشته‌ایم. وی ادامه داد: در روز‌های اخیر نیز با معاون اول و معاون اقتصادی رئیس‌جمهور و چهار تن از وزرا ملاقات داشتیم که قطعاً دشمن وقتی این اقدامات و نتایج همدلی‌ها را می‌بیند، بیش از پیش عصبانی می‌شود.
ادعا‌های حقوق بشری علیه ایران خجالت‌آور است
رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از اظهاراتش شهریور ماه را قطعه خاصی در تاریخ انقلاب اسلامی دانست و با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و شهدای شهریورماه تصریح کرد: وقتی انسان به گذشته نگاه می‌کند، این مقطع تاریخی قطعه‌ای است که باید بار‌ها به آن پرداخته شود. رئیس قوه قضائیه با اشاره به عبرت‌های تاریخ برای مستکبران و جنایتکاران گفت: امروز ببینید که سرنوشت سران طاغوت، کودتاگران، صدام و منافقین چه شده و نظام اسلامی در چه جایگاهی قرار دارد و شهدا نزد خدا و مردم چه جایگاهی دارند. محسنی اژه‌ای افزود: امروز می‌بینیم که منافقین دچار ذلت و خفت شدند و بینی‌شان به خاک مالیده شده و منفور‌ترین افراد هستند.
رئیس قوه قضائیه گفت: امروز جلادان و تروریست‌ها و حامیان آن‌ها ادعای حقوق‌بشر دارند و گاه و بیگاه با بهانه و بی بهانه جمهوری اسلامی را ناقض حقوق بشر معرفی می‌کنند که حقیقتاً خجالت آور است.

غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
0
0
سلام : جناب آقای اژه ای براستی اگر بخواهی با فساد و مفسد مبارزه کنی باید با ام الفساد و سرسلسله آن یعنی کسی که این نکبت و اقتصاد زیانبار توام با رانت ،تبعیض ،بی عدالتی و فقر را برای یک ملت با تصمیمات نسجیده و بعضاً عمدی و مغرضانه ببار آورده از جمله جهش قیمت ارز ،ریزش یکباره بورس و ضرر هنگفت ملت، جهش قیمت مسکن،تعطیلی بیش از 5 هزار کارخانه و شرکت های تولیدی، جهش قیمت اقلام مصرفی، سقوط ارزش پول ملی ، عدم اجرای اقتصاد مقاومتی وامید بستن عامدانه و واهی به بیگانه و غرب، عقد قرار داد های بین المللی که عموماً به ضرر منافع کشور و باعث عدم پیشرفت است مثل قرار داد آب و هوایی پاریس و سند 2030، ترک فعل های بسیار و... که موجب عدم توازن اقتصادی وعدم پیشرفت کشور شده است بنابراین باید مسبب و مسبان این فجایع محاکمه شوند. از کشور غیر مسلمان کره وچین عبرت بگیرید که چگونه مقامات فاسد را ازصدر تا ذیل و بدون هیچ گونه مصلحت اندیشی محاکمه و به سزای اعمال مجرمانه می نشانند، چون فهمیدند هیچ مصلحتی بالاتر از حقوق ملت و بیت المال نیست. شما اگر ریئس جمهور گذشته که هزاران شاکی داشته و باعث بسیاری از بدبختی و فلاکت برای کشور شده است را محاکمه نکنید چه تضمینی وجود دارد که امثال آقای روحانی دوباره خدای ناکرده بر مقدرات این ملت و کشور مسلط شوند چه برسر معیشت و زندگی مردم می آورند ؟!!! مگر بر اساس قانون اساسی همه ملت در برابر قانون یکسان نیستند؟حضرت آقای اژه ای و دادستان محترم کل کشور قدری جسارت، درایت و شجاعت به خرج دهید و این تابوی عدم محاکمه مقامات فاسد از جمله رئیس جمهور سابق ، معاون اول و سایر وزرای سابق رابشکنید زیرا در پیشگاه خداوند عدالت گستر، رهبری معظم و ملت شریف مسئول هستید و باید پاسخگو باشید. ملت همچنان منتظر محاکمه جسورانه و عادلانه ازطرف قوه عدلیه با روحانی و اعوانش است. ان شاء الله تعالی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
0
0
سلام : جناب آقای اژه ای براستی اگر بخواهی با فساد و مفسد مبارزه کنی باید با ام الفساد و سرسلسله آن یعنی کسی که این نکبت و اقتصاد زیانبار توام با رانت ،تبعیض ،بی عدالتی و فقر را برای یک ملت با تصمیمات نسجیده و بعضاً عمدی و مغرضانه ببار آورده از جمله جهش قیمت ارز ،ریزش یکباره بورس و ضرر هنگفت ملت، جهش قیمت مسکن،تعطیلی بیش از 5 هزار کارخانه و شرکت های تولیدی، جهش قیمت اقلام مصرفی، جهش قیمت خودرو، ارزپاشی بی ضابطه و نسجیده به بازار ،سقوط ارزش پول ملی ، عدم اجرای اقتصاد مقاومتی وامید بستن عامدانه و واهی به بیگانه و غرب، عقد قرار داد های بین المللی که عموماً به ضرر منافع کشور و باعث عدم پیشرفت و توسعه کشور شده است مثل قرار داد آب و هوایی پاریس و سند 2030، ترک فعل های بسیار و... که موجب عدم توازن اقتصادی وتورم اسار گسیخته شده است بنابراین باید مسبب و مسبان این فجایع محاکمه شوند. از کشور غیر مسلمان کره وچین عبرت بگیرید که چگونه مقامات فاسد را ازصدر تا ذیل و بدون هیچ گونه مصلحت اندیشی محاکمه و به سزای اعمال مجرمانه می نشانند، چون فهمیدند هیچ مصلحتی بالاتر از حقوق ملت و بیت المال نیست. شما اگر ریئس جمهور گذشته که هزاران شاکی داشته و باعث بسیاری از بدبختی و فلاکت برای کشور شده است را محاکمه نکنید چه تضمینی وجود دارد که امثال آقای روحانی دوباره خدای ناکرده بر مقدرات این ملت و کشور مسلط شوند چه برسر معیشت و زندگی مردم می آورند ؟!!! مگر بر اساس قانون اساسی همه ملت در برابر قانون یکسان نیستند؟حضرت آقای اژه ای و دادستان محترم کل کشور قدری جسارت، درایت و شجاعت به خرج دهید و این تابوی عدم محاکمه مقامات فاسد از جمله رئیس جمهور سابق ، معاون اول و سایر وزرای سابق رابشکنید زیرا در پیشگاه خداوند عدالت گستر، رهبری معظم و ملت شریف مسئول هستید و باید پاسخگو باشید. ملت همچنان منتظر محاکمه جسورانه و عادلانه ازطرف قوه عدلیه با روحانی و اعوانش است. ان شاء الله تعالی
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
0
0
آقای محسنی اژه ای !
انشاءالله مطالبی که فرموده اید درست باشد اما:
قریب به هفت سال است که مادر پیر و داغدیدۀ بنده چنده ده خروار نامه و شکایت و عریضه خدمت شما و آقایان رئیسی و آملی لاریجانی و منتظری و مرتضوی و سایر مقامات دستگاه قضا فرستاده و نسبت به ظلم و جوری که در دادگستری کل استان همدان و دادگاه عمومی بخش لالجین به خانواده ما رفته است ابراز شکایت رسمی نموده که پرونده های متعدد و به بایگانی سپرده شدۀ در دبیرخانۀ حوزه ی ریاست قوه و معاونت اولی آن دستگاه و داسرای کل کشور و دیوان عالی کشور و مرکز حفاظت و اطلاعات قوه و داسرا و دادگاه عالی انتظامی قضات و ادارۀ کل ارزشیابی آن داسرا بویژه پروندۀ شماره 9502201059در دادسرای مذکور شاهد عینی آن می باشند. شما که به هیچیک از تظلمات شش و هفت ساله ی یک پیرزن روستایی که خواهر شهید هم می باشد جواب نداده و به این طریق از افراد موردشکایت ایشان دفاع نموده اید چرا از این حرفهای به ظاهر زیبا و مردم پسند بر زبان مبارکتان جاری می فرمایید؟. شما و دوستان تان به اهانت کنندگان به دایی شهید اینجانب و یکی دیگر از شهدای عزیز و نیز به ظلم کنندگان به یک خانوده ی زجر کشیده جایزه و مدال شجاعت دادید حالا با کدام حجت شرعی و وجدانی دارید از رسیدگی به مشکلات مردم حرف می زنید؟. اگر در قول خودتان صادق هستید و علیه بنده و خانواده و بستگانم حکم دستگیری و اعدام و زندان، صادر نمی کنید و ما را در حصن امان خودتان قرار می دهید، با شمارۀ 09127918220 تماس بگیرید تا توضیحات بیشتری را در این باره به حضور انورتان عارض شوم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار