دکتر علی‌اصغر عبدی، کارشناس و فعال آموزشی و فرهنگی دانشگاه امیرکبیر:
نمونه‌ای از استقلال فکری در چارچوب دینی، حضرت معصومه (س) است که با وجود محدودیت‌های اجتماعی زمان خود، از امامت دفاع کرد و این استقلال را در مسیر دفاع از ولایت به‌خوبی نشان داد. اگر دختران از این نوع استقلال در زندگی خود بهره ببرند، می‌توانند نقش‌های خود را در خانواده و جامعه به‌خوبی ایفا و در برابر چالش‌ها ایستادگی کنند
قهرمان من پدرم است، حتی اگر لباسش نارنجی باشد و دستانش پینه‌بسته باشد؛ دست‌هایی که برای من و خانواده بهترین مرهم و امنیت‌بخش است
روایت دخترانه از دست‌های پینه‌بسته، در ایامی که مزین به گرامیداشت مقام دختران و کارگران است
فاطمه ۱۴‌ساله: بابام توی کارگاه تولیدی چوب کار می‌کنه. همیشه با تعهد کارش رو انجام می‌ده و خیلی وقت‌ها هم ساعت‌ها اضافه کار می‌کنه تا من بتونم درس بخونم. بابام همیشه می‌گه زحمت کشیدن هیچ‌وقت بی‌ثمر نیست. وقتی به من نگاه می‌کنه، می‌گه همیشه باید بهترین باشی. من به حرف‌هاش عمل کردم و الان توی مدرسه به عنوان شاگرد اول شناخته می‌شم
بیماری پروانه‌ای یک مشکل پوستی است که در نوزادان و بزرگسالان نیز دیده می‌شود و می‌تواند به دلیل عدم تعادل هورمونی، واکنش به دارو‌ها یا عوامل محیطی مانند تماس با مواد‌شیمیایی مخرب یا تابش ایجاد شود
نان و گندم ریشه در تمامیت زندگی و فرهنگ ما دارد
فلسفه نان در ایران به رابطه انسان با زمین و آسمان گره خورده است. شاعرانی، چون سعدی در این بیت معروف، «ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند / تا تو نانی به کف آری و به غفلت نخوری»، این ارتباط را به زیبایی بیان کرده‌اند. نان نتیجه تلاش جمعی طبیعت و انسان است و از این‌رو، ارزشی معنوی دارد
عطاءالله هاشمی، رئیس بنیاد ملی گندمکاران:
نان قوت غالب ماست، به‌ویژه برای خانواده‌هایی که درآمدشان محدود است. از نظر اقتصادی هم نان مهم است؛ یارانه‌های کلان دولت به گندم و آرد و شغل‌هایی که از مزرعه تا نانوایی ایجاد می‌کند، گواه این حرف است، اما این وابستگی، گاهی ما را از تنوع غذایی دور می‌کند و باعث می‌شود نان بیش از حد بار تأمین کالری را به دوش بکشد
هر تکه نان یک دنیا زحمت و برکت است
نان به‌عنوان یک نماد، باید به بچه‌ها بیاموزد که «کافی بودن» ارزشمندتر از «زیاد بودن» است. اینکه نان فقط به اندازه کافی در سفره باشد، نشان دهنده احترام به منابع و همچنین حس مسئولیت‌پذیری در برابر آینده است
حجت‌الاسلام دکتر سیدحسین خادمیان، استاد حوزه و دانشگاه: 
مادر اقتصاد یک کشور «گندم» است نه نفت و گاز. اگر بتوانیم روی این موضوع تمرکز کنیم و به نان از نظر دنیایی و هم از نظر اعتقادی احترام بگذاریم در آن صورت در‌های معنویت به روی ما باز می‌شود و به رکن اصلی معیشت یعنی «نان» دست پیدا می‌کنیم و به خودکفایی می‌رسیم. از همین راه می‌توانیم یک زندگی با معیشت صحیح بسازیم
بررسی نسبت زندگی ما با ارزشمندترین برکت خدا در آستانه ۳۱ فروردین روز گندم و نان
یادم است بچه که بودم، مادرم نان‌های بیات و خشک‌شده و خرده‌نان‌ها را هیچ وقت دور نمی‌ریخت و آنها را نگه می‌داشت برای تریت آبگوشت و آبدوغ خیار
شهروندان از ارزش و اهمیت نان می‌گویند
بالارفتن نرخ نان در صرفه‌جویی بی‌تأثیر نبوده است! این نکته در گفت‌و‌گو با یک زوج جوان دانشجو مطرح شد. آنها می‌گفتند: «راستش خیلی به نان و صرفه‌جویی آن اهمیت نمی‌دادیم. تعدادی نان می‌خریدیم و تقریباً نصف آن اضافه می‌آمد. آنها را مصرف نمی‌کردیم و دوباره نان تازه می‌خریدیم و آن قدیمی‌ها را دور می‌ریختیم تا اینکه قیمت نان بالا رفت. آنجا بود که قدر نان را بیشتر دانستیم و سعی کردیم به مقدار نیاز خریداری کنیم!»
۸