در دنیایی که پر از اعلان‌ها و حواس‌پرتی‌های بی‌پایان است، عادت به کتاب‌خوانی مانند یک هنر گم‌شده به نظر می‌رسد. با این حال، پرورش عادت مطالعه می‌تواند در‌هایی را به سوی دنیاها، ایده‌ها و دیدگاه‌های جدیدی باز کند که زندگی ما را به شیوه‌های عمیقی غنی می‌کند.
اسید‌های چرب امگا۳ مدت‌هاست که به‌عنوان یک ماده مغذی ضروری شناخته شده‌اند و مطالعات مختلف به مزایای آنها برای سلامت قلب و مغز اشاره دارند.
عبدالحسین هوشمند، مدیرعامل انجمن‌ام‌اس ایران:
طبیعی است پس از ابتلای فردی از خانواده به بیماری‌ام اس همه اعضای خانواده دچار نگرانی و استرس خواهند شد و اولین سؤالات می‌تواند این باشد که آیا این بیماری قابل درمان است؟ آیا بیمار دچار ناتوانی خواهد شد و اینکه معمولاً بیماری چقدر در روند طول عمر فرد اثرگذار خواهد بود؟ یا سؤالاتی مثل اینکه آیا بیماری ارثی است و چه چیز‌هایی موجب شدت گرفتن آن می‌شود و آیا تغذیه نقشی در کنترل بیماری خواهد داشت یا خیر؟!
دکتر زهرا جعفری، روانشناس و متخصص سایکوآنکولوژی:
گاهی اوقات بیماران درگیر احساس گناه یا اتهاماتی از خود می‌شوند، مثل اینکه چرا این بیماری به سرشان آمده و آیا چیزی در زندگی‌شان اشتباه بوده که باعث این بیماری شده است. این حس می‌تواند ناشی از باور‌های غلط یا فشار‌های اجتماعی باشد. برای برخی افراد، این احساس گناه یا عقاید غلط می‌تواند به چالش‌های روحی و روانی اضافه کند که بر روند درمان و بهبودشان تأثیر منفی می‌گذارد
۱۸ اردیبهشت ماه در تقویم رسمی روز «بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج» نامگذاری شده است تا یادآور رنج‌هایی باشد که نه تنها جسم بیماران، بلکه دل آنها و خانواده‌های‌شان را نیز درگیر می‌کند؛ بیماری‌هایی که درمان‌شان سخت، طولانی و پرهزینه است. 
دکتر سکینه ابراهیمی، فوق تخصص آنکولوژی: 
حفظ روحیه، اصلی‌ترین عامل در تمام مراحل درمان است؛ نه تنها برای خود بیمار، بلکه برای خانواده و همراهان او. با درمان مناسب، بیماری خاموش می‌شود و اگر هم برگشت با پیگیری مرتب قابل کنترل است
امیرکامران نیکوسخن، مدیر انجمن دیابت ایران:
خانواده فرد دیابتی، اعم از والدین کودکان، همسر افراد بزرگسال یا فرزندان افراد مسن، باید آموزش‌های لازم را در زمینه دیابت دریافت کنند. دیابت یک بیماری ۳۶۵روزه بدون تعطیلی است که هر روز فرد را درگیر می‌کند
چگونه روحیه نشاط و سرزندگی را به بیماران خاص و صعب‌العلاج تزریق کنیم
به انگیزه ۱۸ اردیبهشت، روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج
۵۳ ساله و کارمند بازنشسته است. هفت سال بیشتر است که دیابت نوع ۲ دارد، ولی اگر از روی ظاهرش قضاوت کنی، فکر می‌کنی یک آدم ورزشکار با پوست خوش‌رنگ و حال خوب است. صبح زود بیدار می‌شود و یک لیوان آب می‌خورد و راهی پارک می‌شود. روزی نیم ساعت پیاده‌روی در برنامه روزانه او جا دارد. قبل‌تر‌ها نان سفید با خامه و مربا صبحانه‌اش بود، اما حالا نان جو با پنیر کم‌نمک و گردو. خودش می‌گوید: «آدم یه عمر با شکم رفاقت کرده، حالا وقتشه یه ذره با عقلش رفیق شه.»
۵