نظری بر دوره ۵ جلدی خاطرات آیت‌الله محمد‌محمدی ری شهری
اثری که هم اینک در معرفی آن سخن می‌رود، مجموعه‌ای پنج جلدی است که خاطرات زنده یاد آیت‌الله حاج شیخ محمد محمدی ری‌شهری را در خود دارد.
«انقلاب اسلامی در مازندران» در آینه یک اثر نوانتشار
اثری که هم اینک در معرفی آن سخن می‌رود، در عداد کتاب‌هایی است که انقلاب اسلامی را در شهر‌های گوناگون و به شیوه‌ای مستند، به روایت نشسته است
«سیرک همبستگی براندازان» به مثابه نمادی از ناکارآمدی ضدانقلاب خارجی
بسا تحلیلگران وقایع سیاسی، انتشار تصویر سمینار «آینده جنبش دموکراسی ایران» در دانشگاه جورج تاون شهر واشنگتن را مصداق «جهاد تبیین» می‌دانستند، چه اینکه نشان می‌داد سرویس‌های خارجی با همه جنب‌و‌جوش خود و در نهایت، چه جماعت معوجی را به عنوان جانشینان جمهوری اسلامی گرد هم آورده‌اند! حال که از آن هیئت بدفرجام نیز اثری بر جای نمانده است و تشکیل‌دهندگان، خود آن را به مذمت نشسته‌اند، مروری بر این تجربه تاریخی مفید و روشنگر به نظر می‌رسد. مقال پی آمده در این باره و با استناد به اخبار و تحلیل‌های برخی رسانه‌های خبری به نگارش درآمده است. امید آنکه علاقه‌مندان را مفید و مقبول آید.
«مبانی الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت از منظر امام خامنه‌ای» به بازار کتاب آمد
«مبانی الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت از منظر امام خامنه‌ای» در زمره پژوهش‌هایی است که اخیراً به بازار کتاب راه یافته است.
آیت‌الله‌العظمی میرزاحسن شیرازی، آغازگر پیشقراولی روحانیت در تاریخ معاصر ایران
روز‌هایی که بر ما می‌گذرد، تداعی‌گر سالروز صدور فتوای تحریم تنباکو توسط آیت‌الله‌العظمی میرزا حسن شیرازی است. این رویداد علاوه بر تمامی آثار و پیامد‌های خویش دور جدیدی از حضور عالمان دین در عرصه سیاست را کلید زد. امری که وابستگان به فِرَق ضالّه و روشنفکران، از آن روز تا امروز هماره به مذمت آن بوده‌اند! مقال پی آمده درصدد است تا با استناد به پاره‌ای روایت‌ها و تحلیل‌ها، این رویداد را از دریچه مورد اشاره به بازخوانی نشیند.
«قطعنامه‌های راهپیمایی‌های انقلاب اسلامی» در آیینه یک اثر نوانتشار
در هر رویداد اعتراضی یا انقلابی در جهان امروز، قطعنامه‌ها آیینه تمام نمای خواسته‌های معترضین و انقلابیون هستند.
ابتذال دعوت به کشف حجاب، از سیدحسن تقی‌زاده تا فتنه‌های معاصر
زن یکی از پایه‌های اساسی تشکیل‌دهنده خانواده در همه جوامع است. دول استعماری خیلی زود در فرآیند شرق‌شناسی خود به این مهم باور یافتند و برای نابودی زن ایرانی، سیاست حیا و عفاف‌زدایی را در پیش گرفتند. برای اجرای این امر، دو گروه از جریانات طرفدار غرب در داخل کشور به میدان آمدند.
«کشف حجاب»، به مثابه رویکرد دیرپا و مداوم استعمار در ایران
اگر فردی مآثر روشنفکران و دست‌نشاندگان بیگانه در ایران را از مشروطه بدین‌سو مرور کند، در خواهد یافت که «کشف حجاب» بانوان ایرانی، از رویکرد‌های دیرپا و مداوم آنان در این دیار بوده است. دریافتن سر ماجرا، ما را به علل کشف حجاب‌ها و عریانی‌های این روز‌ها که از سوی عناصر اجاره‌ای یا فریب‌خورده صورت می‌گیرد، سوق خواهد داد. مقال پی آمده در این‌باره به نگارش درآمده است. 
خاطرات سیاسی حمید آستی در قالب یک اثر نو انتشار
مرکز اسناد انقلاب اسلامی در ادامه انتشار مجموعه خاطرات مبارزان انقلاب اسلامی، به عرضه خاطرات حمید آستی از فعالان این حرکت تاریخ‌ساز در شهر دزفول مبادرت کرده است
«جنگ ترکیبی ۱۴۰۱ و راه‌های تداوم و خنثی‌سازی آن» در گفت‌وشنود با مسعود رضایی
بررسی و تحلیل جنگ ترکیبی سال گذشته که هنوز در قالب‌های گوناگون ادامه دارد، از اولویت‌های سیاسی جامعه امروز قلمداد می‌شود. به نظر می‌رسد در این فرآیند، دشمنان نظام اسلامی به شکل همزمان از تمامی راه‌های آزموده و ناآزموده بهره بردند و هم اینک در واپسین مراحل آن هستند. شناخت ابعاد و جوانب رویدادی اینچنین مهم ما را به گفت‌وشنود با مسعود رضایی، کارشناس مسائل سیاسی و تاریخی سوق داد. با سپاس از ایشان که ساعتی را به انجام این مصاحبه اختصاص دادند. امید آنکه مفید و مقبول افتد.
۶۹