مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز در اهمیت حفاظت از منابع ملی گفت: از آنجایی که منابع ملی، بیت المال و حفاظت از آن وظیفه همگانی است، همه مردم در همکاری و هماهنگی با دستگاههای متولی باید در بحث حفاظت مشارکت نمایند.
حامد فرضی از مردم خواست با ارسال گزارشات تصرف اراضی به صورت حضوری و یا از طریق تماس تلفنی با شماره رایگان 1504 (امداد جنگل و مرتع) اجازه فرصت طلبی را به هیچ یک از سودجویان ندهند و هرگونه موارد تخلف را بایستی در سریعترین زمان ممکن به مراجع ذیصلاح گزارش کنند.
وی گفت: خوشبختانه در این خصوص جدیت مضاعفی در استان البرز وجود دارد و با حساسیت و مشارکت مردم و همراهی دستگاه قضا اقدامات خوبی در راستای پیشگیری از تخریب منابع طبیعی و مراتع و نیز جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز و تغییر کاربریهای غیر مجاز انجام گرفته است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز در پایان گفت : هموطنان می توانند هرگونه آتش سوزی، تخریب و تجاوز به عرصه های منابع طبیعی را به شماره تلفن 1504 گزارش نمایید که در صورت بازدید و مشاهده تخلف در حوزه منابع طبیعی با متخلفین طبق قانون انجام میگیرد.