محمود حکیمی و روایت ۵۵ سال نویسندگی
نام او با نشریات مشهوری مثل «مکتب اسلام» پیوند خورده است. آن روز‌ها که جبهه فرهنگی انقلاب نه وزارت فرهنگ داشت، نه سازمان تبلیغات، نه یک داستان نویس، او بود و کلی سوژه و قابلیت در منابع دینی و اسلامی ـ برای رمان نویسی و تحقیق تاریخی.
چطور خلاقانه کتاب بخوانیم؟
محمدصادق دهنادی، دکترای مدیریت رسانه:
ما برای دیدن تلویزیون به راحتی می‌نشینیم و در هر فضایی مشغول تماشا می‌شویم، در حالی که شرایط مطالعه کتاب با شرایط دیدن تلویزیون در حالت عادی یکی نیست و همین عدم‌تطابق شرایط، به کیفیت مطالعه ضربه می‌زند.
حجت‌الاسلام غلامرضا حیدری ابهری نویسنده و محقق حوزه تعلیم و تربیت
«در خانه‌ای که کتاب حضور دارد و خوانده می‌شود، آن خانه مثل گلستانی است که اهل آن با هم گلاویز نمی‌شوند و با هر لحنی صحبت نمی‌کنند بلکه به عقلانی فکر کردن و رفتار بر اساس دانش دعوت می‌شوند.
حسین رحیمی، فعال فرهنگی و نویسنده کتاب «لذت مطالعه»:
حسین رحیمی، نویسنده کتاب «لذت مطالعه: چگونه کودک خود را کتابخوان کنیم»، مدیر خانه فرهنگ رشد و فعال فرهنگی است که سال‌ها نیز در کتابخانه‌های عمومی شهر تهران فعالیت داشته است.
کتابخوانی یک ضرورت در زندگی انسان‌هاست به این دلیل که انسان نیاز مبرم به دانستن دارد و یکی از راه‌های افزایش دانایی، کتاب خواندن است
پای صحبت خادمان کتاب
«چاپ کتاب‌های مناسب با محتوای غنی برای کودکان و گنجاندن زنگ مطالعه و کتابخانه در مدارس در ایجاد فرهنگ کتابخوانی تأثیرگذار است. تخصیص یارانه خرید کتاب برای مدارس و کتابخانه‌های عمومی، اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری در کتابخانه‌ها مثل برگزاری شب شعر، رونمایی از کتاب، نقد کتاب و فیلم، مسابقات کتابخوانی، مشاعره و انواع بازی‌های کتابخانه‌ای هم می‌تواند در سوق دادن خانواده‌ها و گروه‌های سنی به خواندن کتاب، مفید و مؤثر باشد.»
یادم می‌آید در دوران نوجوانی وقتی کتاب «اشراف‌زاده قهرمان» نوشته استاد محمود حکیمی را به دست گرفتم، ۲۴ ساعت کامل از خورد و خوراک افتادم
کیفیت تعاملات خود را پایین نیاوریم
۱۸