نوید محمدزاده از دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر درخواست کرد تا یکی از سیمرغ‌های این رویداد سینمایی را به او اهدا کند.
در حاشیه بازدید سفیر انگلیس از تئاتر نصر
در مدت‌زمان کوتاهی حوزه فرهنگ و هنر به‌خصوص هنر‌های نمایشی بدل به بزرگراهی برای نفوذ فرهنگی بیش‌ازپیش سفارت‌خانه‌ها شده است.
واکنش وزیر ارشاد به فیلم «رحمان۱۴۰۰»:
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جمع خبرنگاران و در واکنش به فیلم رحمان۱۴۰۰ گفت: دربرابر تخلفات اغماض نمی‌شود.
وزیر ارشاد درمورد توقیف فیلم «رحمان ۱۴۰۰» گفت: «من جزئیات این ماجرا را نمی‌دانم و قضاوت هم نمیکنم، اما مسیر حرفه‌ای بودن یعنی مقررات اکران را رعایت کنیم. مساله این است که آنچه که مجوز گرفته عرضه شود که این نوعی اعتماد سازی ایجاد می‌کند. نباید فضا به سمت مچگیری بعد از اکران حرکت کند. ما و فیلمسازان باید به هم اعتماد داشته باشیم. اما اگر تخلفی اتفاق بیفتد اغماض نمی‌شود.»
بازیگر سریال تلویزیونی «شرایط خاص» گفت: پوشش چادر در کارهایم رو دوست دارم، من در اقوام خودم بانوان چادری بسیاری دارم و معتقدم همه آن‌ها بسیار شیک و زیبا و در عین حال بسیار مرتب و منظم هستند و برایم بسیار قابل احترام هستند.
حادثه سیل نوروز امسال، می‌تواند سوژه‌ی بسیار خوبی باشد برای سینماگران که در قاب سینما، فیلم‌هایی ماندگار را از آن‌چه در تعطیلات عید بر مردم بسیاری از شهر‌های کشورمان گذشت را به تصویر بکشند.
«سال‌های دور از خانه» نوید یک طنز جذاب خانوادگی را می‌دهد
قسمت نخست «سال‌های دور از خانه» نشان داد که سازندگان سریال در کنار موقعیت‌های طنز و کمدی بزن و بکوبی که به راه انداخته‌اند، نقد‌ها و مسولیت اجتماعی خود را هم فراموش نکرده‌اند و موضوعاتی همچون زندگی لاکچری و فاصله طبقاتی را به نقد و هجو کشیده‌اند.
گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس درباره طرح اکران فیلم خارجی
دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی با عنوان «اکران فیلم‌های سینمایی خارجی در سینما‌های کشور» به موضوع اکران فیلم خارجی و تبعات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی آن پرداخت. پس از بحث‌های مفصلی که در سال ۹۶ نسبت به موضوع مناقشه‌برانگیز اکران فیلم خارجی در رسانه‌ها به وجود آمد، سازمان سینمایی اکران فیلم خارجی را طی دستورالعملی اجرایی کرد. در سال گذشته این طرح به صورت آزمایشی در برخی سینما‌های کشور اجرا شد.
سینمای ایران چگونه سراغ مساله اجتماعی آقازادگی رفته است؟
سینما حالا در شرایطی سراغ این مضمون می‌رود که خودش حداقل در عرصه سیاست جزء معروف‌ترین حوزه‌های مهم فعالیت اجتماعی ایران محسوب می‌شود که آلوده به فامیل‌بازی و رانت بوده است. طبیعتا این سوال پیش خواهد آمد که چنین سینمایی چطور می‌تواند فامیل‌بازی در سیاست را نقد کند؟
چرا «متری شیش و نیم» یک فیلم خوبِ ادا اطواری است؟!
متری «شیش و نیم» با فروش بالا خود را به عنوان پرفروشترین فیلم اجتماعی تاریخ سینمای ایران تثبت کرد ولی سوال اینجاست که آیا می‌تواند خود را به عنوان یکی از مهمترین فیلم اجتماعی تاریخ سینمای ایران هم در ذهن‌ها ماندگار کند؟
۲۰