کد خبر: 882109
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۷
اردوی قایقرانی - دریاچه آزادی

طی تفاهم‌نامه بین دو فدراسیون قایقرانی ایران و آلمان قرار است ملی‌پوشان ایران سال آینده یک کمپ تمرینی در این کشور داشته باشند و یک مربی نیز به این کشور اعزام می‌شود.

به گزارش ایسنا، مسوولان فدراسیون قایقرانی ایران در جریان رقابت‌های قهرمانی آسیا به میزبانی چین با نایب رییس فدراسیون جهانی که رییس فدراسیون آلمان است مذاکراتی داشتند که این مذاکرات به امضای تفاهم‌نامه‌ای منجر شد که طبق این تفاهم‌نامه قایقران‌های ایران یک کمپ تمرینی در آلمان خواهند داشت تا برای بازی‌های آسیایی آماده شوند.

همچنین قرار است ایران یک مربی به آلمان معرفی کند تا این مربی با حضور در این کشور در کنار تمرینات و مربیان قایقرانی آلمان باشد و از تجربیات و علم روز قایقرانی اروپا استفاده کند.

توماس کونیتزکو نایب رییس فدراسیون جهانی قایقرانی (ICF) و رییس فدراسیون قایقرانی آلمان است که مهمان ویژه مسابقات قهرمانی آسیا در شانگهای چین بود.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار