نگاهی به «دیدن این فیلم جرم است» حاضر در جشنواره فیلم فجر
«دیدن این فیلم جرم است» یکی از مناقشه‌برانگیزترین فیلم‌های این دوره از جشنواره است که زمینه‌ساز ارائه مباحث متنوعی درمورد محتوا و فرم روایی این فیلم شده است.
گفت و گوی «جوان آنلاین» با جبار آذین درباره سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر
جبار آذین، منتقد سینما درباره سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر به خبرنگار «جوان آنلاین» می‌گوید: «آن‌چیزی که تحت عنوان جشنواره در حال برگزاری است از دیدگاه من در واقع یک قسمت از جشن‌پاره فیلم فجر سابق است.»
نگاهی کوتاه به ۳ فیلم اکران شده در روز ششم جشنواره
در روز ششم جشنواره ۳ فیلم «دیدن این فیلم جرم نیست»، «۲۳ نفر» و «پالتو شترذی» در سالن رسانه اکران شد. در ذیل نگاهی کوتاه به این ۳ فیلم داشته‌ایم.
هوتن شکیبا، بازیگر نقش عبدالحمید ریگی در فیلم «شبی که ماه کامل شد» عنوان کرد:‌ کاراکتر من در این فیلم خیلی خاص بود، چرا که به لحاظ لهجه و زبان باید به پختگی می‌رسید و در این زمینه خیلی تلاش کردم.
نگاهی به برخی آثار جشنواره فیلم فجر
آثار متعلق به سینمای اجتماعی جشنواره سی‌و‌هفتم به دلیل نداشتن تصویر دقیق از مردم ضعیف‌تر از سال‌های قبل هستند
نگاهی به فیلم سینمایی «مردی بدون سایه»
علیرضا رئیسیان قصد شوخی با ما را دارد؟ این سؤالی است که حین دیدن فیلم «مردی بدون سایه» به ذهن متبادر می‌شود. این برداشت بیشتر حین تماشای صحنه‌ای روی می‌دهد که مرد شکاک با بازی علی مصفا در حال تماشای فیلم‌های همسرش در اسپانیاست. او تصاویر را از نگاه دوربین اصلی فیلم می‌بیند. این گاف بزرگ احتمالاً در تاریخ فیلمسازی جهان بی‌سابقه باشد.
نگاهی به فیلم «یلدا» ساخته مسعود بخشی
فیلم سینمایی «یلدا» به کارگردانی مسعود بخشی دوشنبه شب در پردیس سینمایی ملت اکران شد تا با نمایش یک فیلم ضعیف، صداقت هیئت انتخاب جشنواره فیلم فجر در انتخاب بهترین فیلم اولی‌ها برای حضور در فجر زیر سؤال برود.
نگاهی به دو فیلم اكران شده در روز پنجم جشنواره (۵)
در پنجمین روز از جشنواره فیلم فجر سه فیلم «خون خدا» ساخته «علی عباس میرزایی» ، «طلا» به كارگرداني «پرویز شهبازی» و فيلم «شبی که ماه کامل شد» ساخته «نرگس آبیار» در سینما «ملت» برای اهالی رسانه و منتقدان اکران شد. روز پنجم شلوغ‌ترین روز جشنواره تا به امروز بوده است و نمایش فیلم «شبی که ماه کامل شد» مخاطبان را در بحت و حیرت فرو برد.
آرای مردمی روز چهارم سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر اعلام شد که بر اساس آن، «ماجرای نیم‌روز؛ رد خون» و «بیست و سه نفر» در زمره فیلم‌های برتر از نظر مردم هستند.
«بیست و سه نفر» قصه نوجوانانی است که در دومین سال جنگ خود را تا خط مقدم جبهه رسانده‌اند، قامتشان کوچک است و مدام در قضاوت دیگر رزمنده‌ها قرار می‌گیرند و از اینکه چگونه خودشان را تا آتشگاه نبرد کشانده‌اند، مورد شماتت واقع می‌شوند، این موضوع را برنمی‌تابند و در شکار موقعیتی هستند که خلاف این را ثابت کنند. وقتی با سایر اسرا وارد خاک عراق می‌شوند و دولت بعث متوجه این تعداد نوجوان در میان اسرا می‌شود، آن‌ها را جدا می‌کند و برای راه‌اندازی یک شوی تبلیغاتی لباس خوب می‌پوشاند و به آن‌ها وعده آزادی و بازگشت به وطن می‌دهد؛ اینجاست که قصه بیست‌وسه نفر کلید می‌خورد.
۵