کم‌آبی بزرگترین مانع برسر راه توسعه استان
استاندار سمنان از پیش‌بینی اعتبارات خوبی برای توسعه دو فرودگاه بین‌المللی شاهرود و فرودگاه سمنان خبر داد و گفت: اعتبارات خوبی به این دو فرودگاه اختصاص می یابد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان:
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان گفت: بخش دولتی بر تصدی گری بناهای تاریخی قابل انتقال به فعالان اقتصادی و بخش خصوصی در استان اصراری ندارد.
رئیس اتحادیه لوازم خانگی سمنان خبر داد
رئیس اتحادیه لوازم خانگی سمنان گفت: قیمت تلفن همراه، لپ‌تاپ و تلویزیون‌های وارداتی پنج تا 15 درصد کاهش یافته است.
فرماندار:
فرماندار شهرستان سمنان گفت: احداث یک هزار واحد در قالب مسکن امید در پنج محله دارای بافت فرسوده شهر سمنان برنامه ریزی شده است.
مسوول سازمان بسیج رسانه استان:
مسول سازمان بسیج رسانه استان سمنان گفت: تعداد آثار ارائه شده به دومین جشنواره رسانه ای ابوذر استان رشد سه برابری نسبت به سال گذشته دارد.
فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سمنان از بهره‌گیری از ظرفیت عشایر در صیانت و حفاظت از آثار تاریخی خارج از مناطق شهری و جلوگیری از حفاری‌های غیرمجاز در این استان خبر داد و گفت: یگان حفاظت میراث فرهنگی استان سمنان از ابتدای سال‌جاری تاکنون، فعالیت‌های قابل توجهی در زمینه جلب مشارکت‌های اجتماعی در زمینه صیانت و حفاظت از آثار تاریخی انجام داده است.
شهردار سمنان اعلام کرد:
شهردار سمنان با اشاره به ضرورت فضاهای فرهنگی و هنری در جغرافیای شهری از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی باغ کتاب در این شهر خبر داد.
با موافقت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) صورت می گیرد:
مدیر کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سمنان گفت: با انتقال مالکیت کاروانسرای سنگی و آجری آهوان به دولت موافقت شد.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از اجرای طرح تشدید نظارتی ویژه شب یلدا در استان خبر داد .
حیدریان خبر داد
مدیر موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار استان سمنان گفت: این موسسه با کسب رتبه اول در زمینه عملکرد در مقایسه با دیگر موسسه های ایثار کشور موفق به کسب رتبه برتر و دریافت جام فیروزه ای شد.
۲۳