جشنواره نسل فیروزه‌ای؛
سخنگوی جشنواره نسل فیروزه‌ای با تشریح برنامه‌های جشنواره نسل فیروزه‌ای، گفت: یک هزار و‌۵۰۰ گروه تربیتی در جشنواره نسل فیروزه‌ای سازماندهی شده است.
رییس اداره اوقاف وامور خیریه کاشان خبرداد:
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کاشان از برپایی کرسی‌های تلاوت قرآن در طرح ضیافت الهی در 20 بقعه شهرستان کاشان خبر داد.
دبیرجشنواره سرودفجرگفت:
دبیر نخستین جشنواره استانی سرود فجر افزود: جشنواره در ۱۲ موضوع کلیِ امید به آینده انقلاب و پیشرفت کشور، شخصیت‌های ملی مذهبی، نوجوان ایرانی آینده‌ساز ایران، کالای ایرانی اقتصاد مقاومتی و تولید، مقاومت و تمدن نوین اسلامی، مقابله با استکبار جهانی و صهیونیسم، ایران در مسیر پیشرفت و اقتدار مقابله با کرونا، شهدای مدافع سلامتی، خانواده و جمعیت، بیانیه گام دوم انقلاب و ظرفیت‌ها و عدالت پروری برگزار می‌شود و بخش ویژه جشنواره نیز به شخصیت و مکتب سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی اختصاص دارد که به صورت جداگانه داوری خواهد شد.
دبیر سی و سومین جشنواره تئاتر استان اصفهان :
رضا دهقانی گفت : هیات داوران سی و سومین جشنواره تئاتر استان اصفهان معرفی شدند
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان:
حجت الاسلام و المسلمین رمضانعلی معتمدی گفت:در صورتی که اختیارات فرهنگی دولت به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذار شود تأثیرگذاری و اعتمادسازی ادارات ارشاد افزایش می یابد، امیدواریم از این ابزار برای رشد و تعالی و توسعه فرهنگ و هنر استفاده شود.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش‌ و پرورش استان اصفهان :
آذر کیوان امیرپور گفت: واکسیناسیون دانش‌آموزان دوره متوسطه اول و دوم در حال انجام است، کلاس‌های درس حضوری دوره متوسطه دوم از ۱۵ آبان‌ماه شروع شده است و زمان بازگشایی مدارس متوسطه اول و دوره ابتدایی از آذرماه خواهد بود.
کارشناس ارشد روانشناسی مرکز مشاوره آرامش پلیس اصفهان :
نسیبه جعفری،گفت : درگيري زياد والدين با کار و تکنولوژي و عدم توجه به نيازهاي عاطفي فرزندان و اهميت قائل نشدن به موضوعات تربيتي منجر به آسيب هاي جبران ناپذيري به فرزندان خواهد شد. در اين زمان، عليرغم وجود رقيبان متعدد براي تربيت، متاسفانه برخي از والدين کمترين و ناچيز ترين ميزان اهميت را براي تربيت فرزندان قائل شده اند.
معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان مطرح کرد:
حجت الاسلام اهتمام گفت: در ادامه طرح موفق معرفی چهره های ماندگار تبلیغ در شهر اصفهان، تصمیم گرفته شد تا چهره های ماندگار تبلیغ در شهرستان های استان اصفهان که فعالیت شاخص در حوزه های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی داشته اند نیز معرفی شوند.
مدیرفرهنگ‌سرای رسانه شهرداری اصفهان:
فاطمه شفیعی گفت: کارگاه «سهم ویراستاری و درست‌نویسی در رسانه‌ها» با تدریس میلاد شمعی در اصفهان برگزار می‌شود.
سخنگوی فولاد مبارکه :
هادی نباتی‌نژاد، ازاستقبال این شرکت از طرح‌های نوآورانه و خلاق فرهنگی خبر داد و گفت: هدف ما از ایجاد ارتباط با مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق، حمایت از حرکت‌ها و ایده‌های نو در عرصه فرهنگی است.
۲